25 / 04 / 2024

Bitcoin yeniden değerlendi!

Bitcoin yeniden değerlendi!

Geçtiğimiz hafta Çin'den darbe yiyen Bitcoin, bugün yeniden 44 bin doların üzerine yükseldi. Diğer bir kripto para olan Ethereum da günlük yüzde 9'dan fazla değerlendi. 



Geçtiğimiz hafta Çin'in kripto para işlem ve madenciliğiyle ilgili getirdiği yasaklar sebebiyle sarsıntılarla karşılaşan Bitcoin yeni haftaya değer kazanarak başladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Bitcoin bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 4.6 değerlenerek 44 bin 220 dolara ulaştı. Bitcoin geçtiğimiz hafta Çin tarafından atılan adımla 41 bin doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 9.8 değerlendi ve 3 bin 130 dolara ulaştı. 

Bitcoin yeniden değerlendi!

Piyasa değeri bakımından ilk 100'de bulunan kripto paraların 90'ı son 24 saatte dolar bazında arttı.

Kripto paralarda Çin depremi: Hesaplar kapanıyor!

Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön