29 / 03 / 2024

Bitcoin yeniden yükseliyor!

Bitcoin yeniden yükseliyor!

Önceki gün 38 bin doların altına düşen Bitcoin bugün  39.952 dolara çıktı. Ethereum ise yüzde 7,6 artışla 2 bin 700 doları geçti.



Hafta sonu 42 bin dolara kadar çıkan sonrasında ise 37 bin 700 dolara düşen Bitcoin yeniden çıkışa geçti. Habertürk'te yer alan habere göre; Bitcoin bu sabah 39 bin 952 dolara kadar gelse de 40 bin doları henüz geçemedi. Bitcoin son 24 saatte yüzde 3.2 değer kazandı. Tepki alımları bu yükselmede etkili oldu.

Bitcoin yeniden yükseliyor!

Fed de etkiledi

Bununla beraber Fed'in beklenenden erken bir şekilde varlık alım programında azalıma gidebileceğine yönelik beklentiler de son 24 saatteki yükselişe yardımcı oldu. Ethereum da günlük yüzde 7.6 artarak 2.700 doları aştı. Piyasa değeri bakımından ilk 100'de yer alan kripto paraların 88'i son 24 saatte dolar bazında yükseldi.

Google'dan kripto paralar için karar! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön