25 / 04 / 2024

Biva Tower Aralık 2019'da teslim edilecek!

Biva Tower Aralık 2019'da teslim edilecek!

İzmir Bayraklı’daki Biva Tower, 2019’un Aralık ayında teslim edilecek. Biva Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “10 ayda kaba inşaatı bitirmeyi hedefliyoruz. Binanın yapım hızını arttıran en önemli faktör binanın yapısal çelikten imal edilmesi” dedi.



AVRUPA’nın en yüksek yapısal çelik binası olmaya aday olan  İzmir  Bayraklı’daki Biva Tower, 2019 Aralık’ta teslim ediliyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, Biva Tower hakkında açıklamalarda bulunan Biva Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, 32 kat ve 151 metre yüksekliğe sahip Biva Tower’ın statiğinin yapısal çelik ile yapılacağını, ilk iki katının ise seçkin markalardan yer aldığı ticari alanlardan oluşacağını ifade etti. 

Sağlamlığı, konforu ve tasarımı ile görülmeye değer bir proje olduklarını belirten Yılmaz, “2019 Aralık ayında teslim edilecek olan Biva Tower’ın zemin iyileştirilmesi yapıldı. Önümüzdeki günlerdeki temel atımından sonra 10 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatının bitmesi öngörülüyor. Binanın yapım hızını artıran en önemli faktör, binanın yapısal çelikten imal edilmesidir. Projenin önemli özelliklerinden birisi de doğaya ve çevreye dost LEED sertifikası ile taçlanacak olmasıdır. Bu sertifika ile binada kullanılacak her türlü malzemede doğaya dost olacak ve çevrenin korunmasına katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı. 

Web: https://bivatower.com/


Geri Dön