18 / 04 / 2024

Bizimevler 2 projesi 7 ay önce teslim ediliyor

Bizimevler 2 projesi 7 ay önce teslim ediliyor

İhlas İnşaat’ın 2007 yılında Bahçeşehir’de başladığı Bizimevler konseptinin ikinci projesi olan Bizimevler 2’nin yüzde 90’ı yeşil alan olarak planlandı...



BAHÇEŞEHİR Ispartakule’deki Bizimevler 2 projesi, taahhüt edilen tarihten 7 ay önce teslim ediliyor. İhlas İnşaat’ın 2007 yılında Bahçeşehir’de başladığı Bizimevler konseptinin ikinci projesi olan Bizimevler 2’nin yüzde 90’ı yeşil alan olarak planlandı. Projede, kapalı yüzme havuzundan, voleybol basketbol sahalarına, tenis kortlarına kadar birçok spor alanı buluyor. 1+1’den 4+1’e kadar 7 farklı daire seçeneğinin sunulduğu proje, TEM Otoyolu bağlantısına bitişik ve projeye 150 metre uzaklıktaki tren istasyonu bulunuyor. Bizimevler 2, projelendirilen metro hattına da çok yakın. Bizimevler Projeleri içinde yer alan spor ve sağlıklı yaşam merkezlerinden, Club First Lady tesisleri ise hizmete girdi. İstanbul’un en büyük ve en idialı Fitness ve SPA merkezlerinden biri olacağı söylenen Club First Lady, sadece kadınlara hizmet veriyor. 2000 metrekarelik alandan oluşan tesiste yüksek teknoloji ürünü fitness ekipmanları, SPA (Sauna, Türk hamamı, Fin Hamamı, buhar odası, masaj odaları) bölgeleri spinning’den pilates’e aerobic’e fitness center’a kadar en trend derslerin verildiği stüdyoların yanı sıra kapalı havuz ve Bayram Bal bayan kuaförü de bulunuyor.
Hürriyet/Meltem Kara

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Bizimevler 2’de 7 ay erken teslim

Mayıs 2010’da inşaatına başlanan Bizimevler 2, nitelikli konut bölgesi olarak planlanan, sağlam bir zemin üzerinde ve iyi bir lokasyonda yer alan, göl manzaralı konutlardan oluşuyor. Projenin yükseldiği 60 bin metrekarelik alanın %10’u bina inşaat alanı için, %90’ı ise yeşil alanlar ve sosyal alanlar için ayrılmış. Projelendirilen metro hattı ve mevcut tren hattı üzerinde bulunan Bizimevler, hızlı trenin ilk istasyonuna da yakın bir mesafede bulunuyor.
Dairelerin en önemli özelliği, “büyük daire” konseptine göre inşa edilmiş olmaları. Dairelerin tavan yükseklikleri 3 metreyi buluyor ve her dairede büyük bir mutfak bulunuyor. Mutfaklarda A sınıfı bulaşık makinesi, fırın, mikrodalga, klima, set üstü ocak ve davlumbaz kullanılmış. Ayrıca 1+1’ler dışında her dairede de çift banyo ve çamaşır odası ile, 2+1 ve 1+1 daireler dışında her dairede giyinme odası bulunuyor.
Bizimevler 2’de 4 çeşit konut tipi bulunuyor. 83 metrekarelik 1+1 daireler 130.000 TL’ye, 115 metrekarelik 2+1 daireler 163.000 TL’ye, 158 metrekarelik 3+1 daireler 242.000 TL’ye ve 183 metrekarelik 4+1 daireler 292.000 TL’ye satılıyor.
Sosyal alanlar arasında yürüyüş yolları, açık spor aletleri, futbol, voleybol ve basketbol sahaları ile tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness center, spinning, pilates, sauna ve masaj salonları bulunuyor. Ayrıca sadece hanımlara özel olan Club First Lady’de, bayanlara özel havuz, fitness center, aerobic, spinning, pilates, spa, sauna, Fin hamamı, Türk hamamı, masaj ayrıca kafe ve restoran ile bayan kuaför salonu da bulunacak.
Bizimevler 4 projesi için, başta Anadolu yakası olmak üzere arsa arayışları devam ediyor. Bu arada Bizim Evler 3 projesinin satışlarına ise Mayıs 2010’da başlandı ve şimdiden projenin %35’i satılmış durumda. Orta gelir grubu ve üstüne yönelik bir proje olan Bizim Evler 2, normal teslim tarihinden 7 ay erken teslim edilecek.
Hürriyet Emlak


Geri Dön