28 / 03 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Blue Lake Küçükçekmece'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Blue Lake, Aralık ayı sonuna kadar yüzde 25 peşin, 0 faiz ve 60 ay vadeli banka kredisi ile yeni sahiplerini bekliyor..



Blue Lake Küçükçekmece projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle İstanbul’da birçok önemli projeye imza atan Metal Yapı Konut, Küçükçekmece Gölü’ne sıfır konumda bulunan projesi Blue Lake’te kaçırılmayacak bir kampanya düzenliyor. Blue Lake, Aralık ayı sonuna kadar %25 peşin, 0 faiz ve 60 ay vadeli banka kredisi ile yeni sahiplerini bekliyor!


Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı Blue Lake, cazip fırsatları ile dikkat çekiyor. Projede yer alan daireler Aralık ayı sonuna kadar sürecek kampanya ile %25 peşin, 0 faiz ve 60 ay vadeli cazip koşullarla müşterilere sunuluyor. 60 metrekare ile 400 metrekare arasında 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişen daireler hem göl hem de deniz manzarasına sahip. İnşaatı tüm hızı ile devam eden Blue Lake Küçükçekmece’de yaşam 2017 yılı sonunda başlayacak. 


8 blokta 788 daire, 2 blokta 22 ticari ünitenin yer aldığı projeye hem yerli hem de yabancı müşterilerin ilgisinin olduğunu belirten Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, bu kampanya ile satış hızının daha da artacağını söyledi. Blue Lake projesiyle Küçükçekmece Gölü kıyısında konforlu bir yaşam alanı yaratacaklarını ifade eden Karali, bu konforu cazip fırsatlarla müşterilere sunduklarını için son derece mutlu olduklarını söyledi. 


Blue Lake;  TEM ve E5’e, toplu ulaşım araçlarına ve havaalanına çok yakın.  Konum itibarı ile Göl kenarının hemen yanında, Mimar Sinan Köprüsü’ne 200 m, E5, Metrobüse ve Marmaray’a 500 m, Atatürk Havalimanı’na ise 2 km uzaklıkta bulunuyor. 


Hareketli ve aktif bir sosyal yaşam

65 metre yüksekte, 15. Katta yer alan Gök Teras’ta, bloklar özel bağlantı yolları ile birleştirilerek panoramik deniz ve göl manzarasına hakim 3 adet infinity havuzu / cafe ve oturma alanları ve 2,6 km yürüme parkuru ile hiçbir projede olmayan bir keyif alanına dönüşüyor. Projenin peyzaj ve sosyal alanlarında yer alan “Cennet Bahçesi” ve “Aktivite Bahçesi”nde hobi alanları, çok amaçlı spor sahaları, oyun alanları ve dinlenme alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam sunuyor.   


Hayatın tüm gereksinimlerini en konforlu şekilde sunan Blue Lake projesi, yürüyüş parkurları, hobi alanları, çok amaçlı spor salonları, oyun alanları ve dinlenme alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam sunuyor. 1.500 metrekare kapalı sosyal kulüp ile tüm projeye hizmet veren spa ve fitness klübü, su sporları kulübü, kültür-sanat merkezleri,  her zevke ve yaşa hitap eden hobi atölyeleri, çocuklar için kids-club gibi birçok sosyal imkanı bünyesinde barındıran proje, yeni sahiplerine hareketli ve aktif bir sosyal yaşamın anahtarını sunuyor. 



444 8 128

http://www.bluelake.com.tr/





Geri Dön