20 / 04 / 2024

Blue Lake projesi Küçükçekmece!

Blue Lake projesi Küçükçekmece!

Firma: Metal Yapı Konut - Karmen Yapı

Proje: Blue Lake Küçükçekmece

Blue Lake projesi Küçükçekmece projesi, Karmen Yapı ve Metal Yapı Konut ortak projesi olarak inşa ediliyor. Konutların satışlarıa henüz başlanmayan projenin detaylarının 1 ay sonra belli olması planlanıyor...



40 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Blue Lake projesi Küçükçekmece projesi 15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticari bloktan meydana geliyor. 


Kapalı alanı 165 bin metrekare olarak belirlenen Karmen Blue Lake projesi, Karmen Yapı ve Metal Yapı Konut ortaklığıyla yükseliyor. Projede satış süreci henüz başlamadı. 


Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre uzaklıkta konumlanan Blue Lake projesi Küçükçekmece projesi toplam 778 adet daire ve 27 adet ticari birimden oluşuyor. 


Blue Lake projesi Küçükçekmece!


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon v 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Küçükçekmece Blue Lake projesinin detaylarının 1 ay içerisinde belli olması öngörülüyor.


35 bin metrekare otopark alanı, 10 bin metrekare ticari alanına sahip olan Blue Lake projesi Küçükçekmece, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece bölgesinde inşa ediliyor. 


Tel: 0212 265 92 33 

Web: www.metalyapikonut.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön