23 / 04 / 2024

Bodrum Bodrum satılık daire!

Bodrum Bodrum satılık daire!

Firma: Bilgili Holding

Proje: Bodrum Bodrum

Bodrum Bodrum satılık dairelerin tamamı satılmış durumda. Bodrum Bodrum' da villa satışları devam ediyor. Bilgili Holding' in projesi olan Bodrum Bodrum' da villa fiyatları 695 bin Euro' dan başlangıç gösteriyor...




Bodrum Bodrum projesi  Bilgili Holding  tarafından konum olarak Bodrum-Yalıkavak Tilkicik Koyu sınırlarında hayata geçirildi.  Bodrum Bodrum  satılık daireleri 2+1 ve 3+1 villardan oluşuyor.


Bodrum Bodrum satılık daire fiyatlarına göre projenin villaları 695 bin Euro ile 865 bin Euro arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Bodrum Bodrum satılık daire!


26 bin metrekare inşaat alanına sahip durumda olan Bodrum Bodrum projesinde sınırlı sayıda 2 oda 1 salon daire mevcut. Villa satışlarının devam ettiği Bodrum Bodrum Evleri'nde konut teslimleri hemen yapılıyor.


Bodrum Bodrum satılık daire kapsamında yer alan villa tipleri B, C ve D olarak adlandırılıyor. Bodrum Bodrum projesindeki B tipi villalar 237 - 266 metrekare, C tipi villalar 237 - 284 metrekare; D tipi villalar 251 - 287 metrekarelik büyüklüklerde inşa edilmiş durumda. 


Bodrum Bodrum satılık daire!


Bodrum Bodrum nerede? 

Bodrum Bodrum adres : Tilkicik koyu, Balyek Cad. No.3 Gökçebel Yalıkavak


Bodrum Bodrum iletişim bilgileri!

Telefon: 0252 386 43 77

Web adresi: www.bodrumbodrum.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön