23 / 04 / 2024

Bodrum Woodland Regency'te 183 bin 300 TL! Teslimler başladı!

Bodrum Woodland Regency'te 183 bin 300 TL! Teslimler başladı!

Bodrum Woodland Regency projesinde teslimler başladı



2005 yılında tamamlanan Seaview Regency Exclusive ve 2007 yılında tamamlanan Seaview Regency Prestige'in yanı sıra devam eden üç projesi bulunan Cumberland Properties, Woodland Regency projesinden konut alanlara ev teslimlerine hazırlanıyor.

Bodrum´un merkezinde "en yeşil proje" olarak adını duyuran bu projeden ev almak demek, Bodrum´un kavurucu sıcaklığını bir anlamda hissetmemek demek.. Bitez sahile 5 dakika uzaklıkta olup, çam ağaçlarının gölgesinde yaşama ayrıcalığını sunan bu projede son villa satışları hız kazandı.

Çam ağaçlarının içinde yer alan Woodland Regency müşteri profilinin çoğunluğunu doktor, iş adamı ve finansçıların oluşturduğu proje, sınırlı sayıdaki daire ve villalar 183 bin 300 TL. den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Cumberland;  projelerinden ev alan kişilere profesyonel kadrosuyla "ücretsiz dekorasyon danışmanlığı " yapmakla kalmayıp, en ince detayları bile düşünüyor. Cumberland çalışanlarının bir başka özelliği de profesyonel bilgilerini amatör ruhla harmanlayıp hizmet vermek.

www.cmbr.com.tr
 
[email protected]
0 252 363 98 84


 


Geri Dön