20 / 04 / 2024

Bodrum Yalıkavak Marina'nın hisseleri Profilo'nun oldu!

Bodrum Yalıkavak Marina'nın hisseleri Profilo'nun oldu!

Uzan Grubu şirketlerinden Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Ticaret A.Ş hisselerinin bir bölümünü Profilo Şirketi satın aldı



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Uzan Grubu şirketlerinden Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Ticaret A.Ş.  hisselerinin bir bölümünü 17 Eylül 2010 Cuma günü (bugün) satışa çıkardı. Şirketin, toplam hisse değerinin yüzde 5,33´üne karşılık gelen 37 milyon 310 bin adette, 373 bin 100 TL nominal değerindeki hisselerin ihalesi, 15.00 ila 15.05 saatleri arasında TMSF Binasında yer alan Konferans Salonunda düzenlendi.

Muhammen bedelleri, 2 milyon TL olan B grubu hisseler, düzenlenen açık artırmada 2 milyon 10 bin TL´den satışa sunuldu. Hisseler, Profilo Sanayi ve Ticaret A.Ş.tarafından 2 milyon 16 bin TL´ye satın alındı.

Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Ticaret A.Ş.´nin A Grubu 175 milyon, B Grubu 525 milyon olmak üzere toplam 700 milyon adet, 7 milyon TL nominal değerli hissesi bulunuyor. Hisseleri satılan Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Tic.A.Ş., Ege denizinde Bodrum yarımadasında, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yalıkavak Beldesi Çökertme Mevkiinde, turizm sektöründe hizmet vermek üzere  22 Haziran 2005 yılında kuruldu. Şirkete ait Marina, açıkta inşa edilmiş yapay bir rekreasyon adası ile bu adayı karaya bağlayan bir ulaşım köprüsü sayesinde özellikli bir yerleşim planına sahip. Kıyı bölgesindeki kafe, restoran, mağaza ve dükkanların yanı sıra amfi-tiyatro ile de ziyaretçilerine, çeşitli hizmetler sunuluyor.
AA


Geri Dön