23 / 04 / 2024

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.



Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Kalan son konutlar şanslı sahiplerini bekliyor. Mevcut ev sahipleri arasında son üç yılda iki yüz projeye imza atan, Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.


"Zen Evleri" projesinin ilk ayağı, Bodrum'un yükselen değeri Gündoğan'da, her biri 500 m2 ve üzeri arsada konumlandırılmış, kapanmaz deniz ve doğa manzarasına sahip 12 müstakil tripleks özel havuzlu villadan oluşuyor. 


Konutlar, Gündoğan'ın mavi bayraklı harika kum plajı ve turkuaz denizi ile merkeze 300 mt, Bodrum merkeze 23 km, Bodrum Milas Havaalanı'na 50 km uzaklıkta.  

 

Yüksek inşaat kalitesi anlayışına sahip villalar, deprem yönetmeliğine uygun statik proje ve mimariyle üretiliyor. Yalıtımının çok iyi oluşu, her açıdan güneş ışığını alımı, evleri dört mevsim yaşanabilir kılıyor. 

Tüm evler, akıllı ev otomasyon sistemine sahipken iklimlendirme için de Daikin VRV sistemi kullanıldı. Evlerin iskan ruhsatı ve mülkiyet tapuları alındı. 


Projenin Gündoğan'daki diğer projelerden önemli farkı fiyatı; çünkü proje sahipleri inşaat şirketi değil, Gündoğan'lı bir aile. Bir milyon yüz bin dolar (1.100.000 $) ile bir milyon dört yüz bin dolar (1.400.000 $) fiyat aralığında satışa sunulan konutların exper değerleri de çok yüksek; konutlara, yüzde doksan (%90) kredi verilebilir. 


Zen Evleri'nde "yoga" farkı

Bir yaşam disiplini olarak yoga, bedensel, zihinsel, aynı zamanda kişinin özü ile buluşmasına yol gösteren derin bir çalışmadır.  Kişinin hayatında zindelik, sağlık, değişim ve yeni olasılıkların kapılarını aralar. Başlı başına sakinlik ve huzur gerektirir. İşte büyük şehrin, karmaşasından uzaklaşıp Gündoğan'ın sakin, doğal, huzurlu yaşamını tercih edenler, yoga için gerekli olan her şeyi Zen Evleri'nde bulabiliyorlar. Güzel terası, Zen bahçesi, gün ışığını panoramik şekilde alan konumuyla burada yaptığınız yoga bir meditasyona dönüşecek. 


Projenin fark yaratan özellikleri: 

- Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde akıllıca konumlanan, birbirinin manzarasını ve ışığını kesmeyen 12 lüks villa 

- Mavi ile yeşilin modern mimari ile buluştuğu yerde yeni bir yaşam alanı, 

- Yüksek inşaat kalitesi

- Akıllı ev otomasyon sistemi 

- Fiyatı 


www.zenbodrum.com



Geri Dön