27 / 04 / 2024

Bof Design Bof Plus Ümraniye Tantavi vaziyet planı!

Bof Design Bof Plus Ümraniye Tantavi vaziyet planı!

Firma: Bof Design

Proje: Bof Plus Ümraniye Tantavi

Bof Design Bof Plus Ümraniye Tantavi vaziyet planı kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 400 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Bof Plus Ümraniye Tantavi projesinde toplam 196 adet daire yer alıyor...




Bof Plus Ümraniye Tantavi projesi,  Bof Design  tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Bof Design  Bof Plus Ümraniye Tantavi  vaziyet planı dahilinde bulunan daireler toplamda 196 adetten meydana geliyor.


3+1 ve dubleks dairelerin yer aldığı Bof Plus Ümraniye Tantavi projesi Tantavi'de yer alan Bereket Sitesi'nin yerinde yükseliyor. Bof Design Bof Plus Ümraniye Tantavi vaziyet planı doğrultusunda projenin inşaat alanı 20 bin metrekare olarak belirlendi.


Bof Plus Ümraniye Tantavi Evleri 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Bof Plus Konutları'nda KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.


Bof Plus Ümraniye Tantavi fiyatları!


Bof Plus Ümraniye Tantavi Evleri'nde 3+1 dubleks daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Projenin tamamlanmasından sonraki tahmini daire satış fiyatları 700 bin TL, kira bedeli ise 1.500 TL olarak öngörülüyor.


Bof Plus Ümraniye Tantavi ödeme planı!


Bof Plus Ümraniye Evleri'nden konut sahibi olabilmek için yüzde 15 veya yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan konut bedeli 24 ay 0 faiz ile vadelendiriliyor. 


Bof Design Bof Plus Ümraniye Tantavi vaziyet planı kapsamında projede her daire için 2 araçlık otopark, toplantı odası, fitness salonu, spor salonu, güvenlik, kamelyalar, bahçe oturma alanları, kamera sistemleri, mini basket sahası, mini futbol sahası gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Bof Plus Ümraniye Tantavi teslim tarihi olarak 2015 yılının Nisan ayı planlanıyor.


Bof Plus Ümraniye Tantavi nerede?

Bof Plus Ümraniye Tantavi adres: Tavukçuyolu Cad.Hünkar Sok.No:3 Y.Dudullu-ÜMRANİYE


Bof Plus Ümraniye Tantavi iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 466 22 27

Web Adresi: www.bof.com.tr - www.boftasarim.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön