24 / 04 / 2024

Bolu Atatürk Bulvarı'ndaki dükkanlar teker teker kapatılıyor!

Bolu Atatürk Bulvarı'ndaki dükkanlar teker teker kapatılıyor!

Atatürk Bulvarı üzerinde ticaret yapan işyerleri birer birer kapanıyor. Dükkanlarını kapatmak istemeyen işyeri sahipleri ise, ne kadar direnebiliriz diyerek yetkililerden çare bulmalarını istiyor.



Geçtiğimiz yıllarda uzun süre çalışması süren Atatürk Bulvarı üzerinde esnaflık yapan işyeri sahipleri dükkanlarını teker teker kapatıyorlar. Daha önce dükkanların önlerine kısa süreli park yapabilen araç sahipleri Atatürk Bulvarı’nın tekrar düzenlemesiyle park yapabilecek bir yer bulamıyorlar. Bu yüzden bulvar üzerinde esnaflık yapan vatandaşlar satışlarının düştüğünü söyleyerek dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar. 

ARAÇ GİRİŞİ İSTİYORLAR

Yol düzenlenmesi yapılmadan önce işyerlerinin önünde araçların park edebilmesi için cep olduğunu söyleyen vatandaşlar; “eskiden işyerlerinin önü yayalar tarafından kullanılabiliyordu. Şimdi de kullanılabilir ama yeni yol düzenlemesiyle birlikte geniş bir yaya yolu yaptılar. Bu yaya yolu yapılırken de araçların kısa süreli de olsa durabilmesi için bir cep yapabilirlerdi. Park edilebilecek yada kısa süreli durulabilecek bir yer olmadığı için insanlar alışveriş için duramıyorlar. Bu da bizim satışlarımızı ciddi oranda etkiledi. Pek çok arkadaşımız kepenk kapattı, eğer bir çare bulunmazsa hiçbirimiz kalmayacağız. Yetkililerden bizlere bir çare bulmalarını istiyoruz” şeklinde konuştular. 

ARAÇLAR YOLA PARK EDİYOR

Bulvarda bulunan esnaflardan acil ihtiyacını görmek isteyen araç sahipleri ise arabalarını yola park ederek işlerini görüyorlar. Her ne kadar trafiği aksatıyor olsalar da araç sahiplerinin de başka bir seçeneklerinin olmaması, yetkililerin bir an önce bu sorunu gidermeleri gerektiğini gösteriyor.


Bolu Olay


Geri Dön