28 / 03 / 2024

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hizmet binası yapılıyor!

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hizmet binası yapılıyor!

Bolu'da yıllardır Cumhuriyet İlköğretim Okulunun ek binasında hizmetlerini yürüten ve 1999 depreminden sonra yaklaşık 15 yıldır güçlendirilme yapılmayan Milli Eğitim Müdürlüğü, mevcut binasından kurtularak kendi binasına kavuşuyor...




Bolu'da yıllardır Cumhuriyet İlköğretim Okulunun ek binasında hizmetlerini yürüten ve 1999 depreminden sonra yaklaşık 15 yıldır güçlendirilme yapılmayan Milli Eğitim Müdürlüğü, mevcut binasından kurtularak kendi binasına kavuşuyor.


Yeni göreve gelen Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ile hareketli günler yaşanan Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni hizmet binası için ilk kazmasını vurdu. Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan yeni bina için hafriyat çalışmaları başlarken, yeni Milli Eğitim Müdürlüğü binasının içinde Rehberlik Araştırma Merkezi de bulunacak. Otelcilik Turizm Meslek Lisesi bahçesinde bulunan futbol sahasına yapılacak olan Milli Eğitim Müdürlüğü ve RAM hizmet binasının 2014 yılı ekim ayına kadar bitirilmesi planlanıyor.


Daha önce Karaçayır'da yapılan okula taşınması gündemde olan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni bina yapılıncaya kadar mevcut binada hizmetini sürdüreceği, daha sonra halen kullanılan bu mevcut binanın güçlendirileceği öğrenildi.



Star Gündem



Geri Dön