25 / 04 / 2024

Bomonti Apartman'da fiyatlar 299 bin dolardan başlıyor!

Bomonti Apartman'da fiyatlar 299 bin dolardan başlıyor!

Mimari tasarımı Londra ve İstanbul merkezli Swanke Hayden Connell Architects Grubuna ait olan Bomonti Apartman'ın iç mimarisinde Erginoğlu Çalışlar Grubu imzası var



Bomonti Apartman, Extensa tarafından Şişli-Bomonti'de hayata geçirildi. 2010 yılının Mart ayında yapımına başlanan Bomonti Apartman'da konutlar 2 ay erken teslim edilmeye başlandı. 92 konut ve 9 mağazanın yer aldığı proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konutlardan meydana geliyor.

Bomonti Apartman'da;
Stüdyo evlerin fiyatları 299 bin dolardan,
1+1 evlerin fiyatları 390 bin dolardan,
2+1 evlerin fiyatları 590 bin dolardan,
3+1 evlerin fiyatları 948 bin dolardan başlıyor.

Projeden konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 25 peşinat ile geri kalanı vadelendirme seçeneği sunuluyor. Açılabilir camları ve keyifle kullanılacak balkon ve terasları ile ideal yaşam alanını tanımlayan Bomonti Apartman'da dairelerin yerleşim düzeni güneş ışığından maksimum faydalanılabilecek şekilde tasarlandı ve yatak odalarının doğal ışık alması sağlandı.

Mimari tasarımı Londra ve İstanbul merkezli Swanke Hayden Connell Architects Grubuna ait olan Bomonti Apartman'ın iç mimarisinde Erginoğlu Çalışlar Grubu imzası var. Dubleks dairelerde geniş yaşam alanı hissi verilebilmesi için teraslar veya iki kat yüksekliğinde salonlar tasarlandı. Ortak yaşam alanları geniş tutuldu ve özellikle hepsinin, koridorlar dahil doğal ışık alması sağlandı.

0212 296 88 18

www.extensa.com.tr


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön