29 / 03 / 2024

Sinpaş Bomonti Time Residence hakkındaki ilk bilgiler!

Sinpaş Bomonti Time Residence hakkındaki ilk bilgiler!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Bomonti TIME

15 gün sonra düzenlenecek lansmanla satışa sunulacak olan Sinpaş Bomonti Time Residence, bugün görücüye çıktı



Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı öncesi yapılan küçük bir tanıtımla görücüye çıkan  Bomonti TIME  projesinin maketini Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho açtı. Ünlü teknik adama  Sinpaş GYO  İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Acun Ilıcalı eşlik etti. 


Uzun süredir ön talep toplama sürecinde olan Sinpaş'ın Bomonti projesinin adı da açıklandı. Projeye Bomonti TIME adı verildi. Bomonti TIME, ismini sakinlerine zamanı yönetme imkanı sunmasından alıyor. Şehirli insanın ihtiyaçlarına yönelik proje geliştirilen Bomonti Time projesinde ev sahipleri zamanı diledikleri gibi kullanacaklar. 


Her sekiz katta bir yer alacak VIP Suitler ile Penthouse sınırlı sayıda kişiye bu fırsatı yaşama ayrıcalığı sunacak. Binanın üst katında yer alacak ve İstanbul’un muhteşem manzarası ile konuklarını karşılayacak olan Gentelman Club ile Bomonti TIME sakinleri, rahat bir ortamda manzaranın tadını çıkarırken bir yandan da şık bir ortamda dinlenme fırsatı bulacak. Residence’ın bir diğer kulübü ise Hubana Club olacak. Hubana Club, pro severleri bir araya getirecek. Alt katta ise home-office’ler olacak. Projede rezidans hizmetlerinin yanı sıra 24 saat güvenlik ve çocuklara özel olarak tasarlanan hizmetler de sunulacak.


48 katlı iki blok halinde yükselecek olan projede 3. kattan 8. kata kadar home ofisler yer alacak. 9. kat ve üzerinde ise konutlar bulunacak. Projenin başlangıç ve bitiş tarihi henüz netleşmedi. Projenin fiyatları hakkında bilgi verilmiyor. Sinpaş GYO, Bomonti TIME projesi üzerinde 4 yıl boyunca çalışmalar yaptı. Bomonti TIME projesinde ilk defa denenecek bir satış modeli kullanılacak. 


Ant Yapı'nın hayata geçirdiği Anthill Residence'ın hemen yanında caddeye cepheli konumda olan Bomonti TIME projesi Kağıthane-Beşiktaş-Taksim-Kasımpaşa tünellerinin yanında başında bulunuyor.


444 1 440


http://www.sinpasgyo.com.tr


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön