26 / 04 / 2024

Bosch HomeProfessional ütü masası ütülemeyi kolaylaştırıyor!

 Bosch HomeProfessional ütü masası ütülemeyi kolaylaştırıyor!

Bosch, TDN1010N HomeProfessional aktif ütü masası sistemini ütülemede gerçek profesyonellerin sırrından ilham alarak, evdeki ütü profesyonellerinin hayatını kolaylaştırmak üzere geliştirdi



Bosch HomeProfessional aktif ütü masası, buhar/hava emiş ve havalandırma fonksiyonları ile ütü yapmayı her zamankinden çok daha hızlı ve rahat hale getiriyor.

 


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, evde ütü yapmayı çok daha hızlı, kolay ve nazik hale getiren TDN1010N HomeProfessional aktif ütü masası sistemini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Entegre fonksiyonları ile bir ütü masası olmanın ötesinde komple ve profesyonel bir sistem olan Bosch TDN1010N, standart bir ütü masası ile karşılaştırılamayacak kadar ayrıcalıklı.


 


Buhar/hava emiş fonksiyonu ile ütü masasında nem tarih oluyor


Tüm buhar istasyonlu ütüler için uygun olan Bosch TDN1010N HomeProfessional aktif ütü masası sistemi, sahip olduğu buhar/hava emiş fonksiyonu ile ütüleme esnasında sık karşılaşılan sorunlardan biri olan ütü masasında ve ütülenen giysilerde nem oluşması problemini ortadan kaldırıyor. Bosch TDN1010N’nin buhar/hava emiş fonksiyonu sayesinde buhar, ütü masasındaki hazneye emiliyor, fazla gelen buhar masanın haznesinde absorbe ediliyor, ütülenen kumaşınız kurutuluyor. Böylece ütüleme esnasında ütü masanızda ve giysilerinizde nemlenme olmuyor.


 


Narin kumaşlara özel havalandırma fonksiyonu


Bosch TDN1010N HomeProfessional aktif ütü masası sistemi, özel havalandırma fonksiyonu ile özellikle narin kumaşlar için eşsiz bir çözüm sunuyor. Bu fonksiyon sayesinde ütü masasının üzerindeki kılıf şişiriliyor ve böylece giysiler ve ütü masası arasında bir hava yastığı oluşuyor. Bu sistem de narin kumaşların zarar görmeden ütülenebilmesine olanak tanıyor. Diğer yandan ceket gibi ütülemeye uygun olmayan giysiler, havalandırılarak açılabiliyor.


 


Altı farklı yükseklik ayarı ile ergonomide eşsiz çözümler


Evde ütü yapmayı son derece profesyonel hale getiren Bosch TDN1010N HomeProfessional aktif ütü masası sistemi, aynı zamanda sunduğu altı farklı yükseklik ayarı ile oldukça ergonomik. Uzun ya da kısa boylu fark etmeksizin herkesin rahatça kullanabileceği ayar seçenekleri sunuyor. Hatta oturarak ütü yapmayı da en alçak ayarı ile mümkün kılıyor. Sistemde güvenlik için bu ayarın sabit durmasını sağlayan çocuk kilidi de bulunuyor. 


 


7,5 kiloya kadar taşıma kapasitesi


Bosch TDN1010N HomeProfessional aktif ütü masası sisteminde ütünün konulacağı alan oldukça sağlam ve geniş. 7,5 kiloya kadar taşıma kapasitesi ve alçaltılmış seviyesi ile Bosch TDN1010N’ye hem buhar istasyonlu hem de kompakt buhar istasyonlu ütüler yer sıkıntısı olamadan rahatça yerleştirilebiliyor.


 


Bosch TDN1010N HomeProfessional Aktif Ütü Masası Sistemi - Teknik Özellikler


Aktif ütü masa sistemi, tüm buhar istasyonlu ütüler için uygundur

Buhar/hava emiş fonksiyonu

Havalandırma fonksiyonu 

Sabit, kaymayan ayaklar

Ergonomik tasarlanmış geniş ütü ve buhar istasyonu koyma yeri ( 7.5 kg taşıma kapasitesi)

75 cm - 100 cm arası 6 farklı yükseklik ayarı

Keten ütü masa kılıfı

Buhar istasyonu veya ütü bağlantı prizi

Buhar emiş ve havalandırma fonksiyonları açma kapama düğmeleri

Buhar emiş fonksiyonu sırasında enerji tüketimi 21 Watt

1.7 m uzun ve rahat hareketlilik sağlayan esnek eklemli tekstil kablo. Klips sistemi ve dolama yeri sayesinde ütünün muhafazasını kolaylaştırır.

 


 


“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren Teknolojiler sunar”



Geri Dön