23 / 04 / 2024

Bosfor İmar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bosfor İmar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Samer Jamous, Rıyadh Alıs, Adel Mohammed, WHD Wasem ve Mohammed Wafek ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.




Bosfor İmar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Samer Jamous, Rıyadh Alıs, Adel Mohammed, WHD Wasem ve Mohammed Wafek ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.


Bosfor İmar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Konusu:

Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a.      Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.       Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.      Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e.      Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f.        Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g.      Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. h.      Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. İTHALAT İHRACAT   Şirket her türlü temizlik maddeleri,deterjan,şampuan,parfümve kozmatik ürünlerKuruyemiş,bakliyat,baharat,kahve,çekirdek,çay ve şifalı bitkiler Ayakkabı,çanta,cüzdan,kemer.Fide,fidan,tohum ve katkı maddesi. Bilgisayar ve yedek parçaları,kara ve deniz motorları ve bunların yedek parçalarının. İp ve ip ürünleri. Tekstil ve tekstil ürünleri,deri,suni deri,cam ve cam ürünlerinin. Demir,çelik,saç,cinko,sarı,zamak,galveniz boru,elektrik malzemeleri, pillerin. Canlı hayvan et ve et ürünleri sucuk,salam,pastırma,sosisin,deniz ürünleri,balık,süt ve süt ürünlerinin. Sanayi ve inşaat boyaları,izolasyon malzemeleri. Mobilya ve dekorasyon eşyalarının. Optik ve tıbbı malzemelerin. Her türlü yaş meyve ve sebzenin,zeytin ve zeytin yağının, ticaretini, İthalatını  ve İhracatını yapabilir.      Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kirayaverebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerindeirtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Bosfor İmar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi adres: Mahmutbey Mah.Taşocağı Y.Cd. Ağaoğlu My Of.B Bl.K.9 148 Bağcılar 



Geri Dön