29 / 03 / 2024

Brisa, 4. ProPratik mağazasını Van'da açtı!

Brisa, 4. ProPratik mağazasını Van'da açtı!

Brisa'nın, ağır ticari araçlara satış ve servis zinciri ProPratik'in dördüncü mağazası Van'da açıldı. Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın, yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi.



Şirketten yapılan açıklamaya göre, Brisa'nın inovatif servis merkezi ProPratik, Aydınlar Otomotiv çatısı altında Van'da hizmet vermeye başladı. Ağır ticari araç sektörüne yönelik faaliyet gösteren Aydınlar ProPratik mağazasında, Bridgestone ve Lassa'nın otobüs ve kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama, ağır ticari araçlara yönelik akü, yedek parça ve aksesuarların satış ve servisi tek çatı altında yapılıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Brisa Satış Direktörü Yakup Demir, Türkiye'deki ticari araç sahipliğine bakıldığında yüzde 70'ini filoların, yüzde 30'unu ise bireysel kullanıcıların oluşturduğunu bildirdi. Demir, şunları kaydetti:


"Hızla artan araç parkı ve yükselen filolaşma/kurumsallaşma oranlarıyla birlikte ticari lastikler pazarındaki müşteri beklentileri de değişiyor. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde açılacak tüm ProPratik mağazalarında, aynı kalitede ürün ve hizmet sunmayı garanti ediyoruz. Bu konu, müşteri deneyiminin yanı sıra karayollarımızdaki can ve mal güvenliği açısından da büyük önem taşıyor. ProPratik konsepti, Brisa'nın filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştiren 'Profleet filo yönetim çözümleri' paketinin bir parçası.


Profleet ile filo müşterilerinin operasyonel maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlamasına yönelik sürdürülebilir çözümler sunarak sosyal, ekonomik ve çevresel katma değeri yükseltmelerini amaçlıyoruz. Dünyada ve Türkiye'de trendleri incelediğimizde, her sektörde uzmanlaşma kavramının ön plana çıktığını görüyoruz. Biz de Brisa olarak dünyadaki bu yapısal dönüşümü yakından izleyerek Türkiye'ye öncülük ediyoruz. Müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda ilkleri gerçekleştiriyoruz. İş ortaklarımızı da bu dönüşüm ve uzmanlaşma sürecine dahil ederek yarattığımız ProPratik satış ve servis zincirimizin İzmir, Mersin ve Afyon'dan sonraki dördüncü halkamızı Van'da açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."


Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın da yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi. Aydın, "Aydınlar Otomotiv Propratik mağazamızda tüm teknik lastik bakım işleri, yağlama, diagnoz, süspansiyon, TÜV muayene hazırlıkları gibi hizmetleri sunabiliyoruz. ProPratik konseptiyle aynı zamanda akü, yedek parça ve çeşitli aksesuarları da müşterilerimize ulaştırıyoruz. Müşterilerimize, konusunda uzman nitelikli kadromuzla en iyi ve en hızlı şekilde hizmet sağlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.


Dünya


Geri Dön