27 / 04 / 2024

Brooklyn Park Fikirtepe ödemeleri!

Brooklyn Park Fikirtepe ödemeleri!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Brooklyn Park Fikirtepe ödemeleri ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Selimoğlu - Pana ortaklığı tarafından yükselen Brooklyn Park projesinde teslimler Ocak 2017 yılında yapılıyor...




İstanbul Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Brooklyn Park projesi Selimoğlu Group ve Pana Grubu tarafından inşa ediliyor.  Brooklyn Park Fikirtepe  ödemeleri öncesinde projeden bahsedelim.


Brooklyn Park Evleri Fikirtepe projesinde teslimler Ocak 2017 yılında yapılıyor. Fikirtepe Brooklyn Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Brooklyn Park Fikirtepe satış ofisi ile 444 80 11 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Brooklyn Park Fikirtepe projesinde daire alanları 55 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.


Fikirtepe Brooklyn Park projesi 731 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor. Brooklyn Park Fikirtepe ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.


Yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatıların yer aldığı Fikirtepe Brooklyn Park projesi 14 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.



Brooklyn Park Fikirtepe nerede?

Brooklyn Park Fikirtepe adres: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy-  İstanbul 



Brooklyn Park Fikirtepe iletişim

Tel: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/


projeye sor



Geri Dön