27 / 04 / 2024

Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire!

Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Avrasya Oto Tüneli’nin girişinde bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Proje 731 daire ve 13 ticari birimden oluşuyor. İşte Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire görselleri...



Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire görsellerinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Selimoğlu Group ve Pana Yapı  tarafından inşa edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 


Dairelerin 2017 yılı Ocak ayında teslim edilmesi öngörülen Brooklyn Park Evleri fiyatları 493 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje  731 daire ve 13 ticari birimden oluşuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilen Brooklyn Park Rezidans'ta konutların büyüklükleri 55 ile 255 metrekare arasında değişiyor. 


Kadıköy Brooklyn Park'ta peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik, otopark, spor alanları, sauna, buhar odası, fitness center gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında, Avrasya Oto Tüneli’nin girişinde olan Fikirtepe Brooklyn Park'ta yüzde 50 peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor ve kalan bedel 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire görselleri!


Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire!


Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire!



Brooklyn Park nerede?

Ulaşım: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe - Kadıköy / İstanbul


Fikirtepe Brooklyn Park iletişim

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön