10 / 05 / 2024

Brown İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Brown İnşaat Limited Şirketi, S.Kalyanajı Dutıa tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.



Brown İnşaat Limited Şirketi, S.Kalyanajı Dutıa tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.


Brown İnşaat Limited Şirketi iş konusu, Gemilerin, hava taşıtlarının ve başka yerde sınıflandırılmamış diğer ulaşım araçlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar Ürünlerin ruhsatlandırılması faaliyetleri (tüketim malları, motorlu kara taşıtları, uçaklar, ilaçlar vb.) Hava taşımacılığı araçlarının operatörsüz olarak kiralanması ve leasingi (uçak, helikopter, balon, vb.) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı Ana su şebekeleri ve su hatları ile su arıtma tesisleri, kanalizasyon bertaraf tesisleri ve pompa istasyonları inşaatı (sulama sistemleri (kanallar) dahil) Kısa mesafe (yerel) elektrik ve telekomünikasyon (iletişim) hatlarının inşaatı (anten dahil iletim kuleleri ve trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisinde dağıtım alt istasyonları vb.) Linyit madenciliği Ulaştırma projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (karayolu, köprü, tünel, demir yolları, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb.)


Brown İnşaat Limited Şirketi adres. Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak Uygur İş Merkezi 4/5 


Geri Dön