28 / 03 / 2024

BTSO Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak!

BTSO Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak!

BTSO Başkanı ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak



Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde Burs Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez'in adını taşıyacak ilköğretim okulu yapılması için protokol imzalandı.

Antalya Valiliğindeki törende, Vali Alaaddin Yüksel ile Celal Sönmez'in oğlu Sönmez Holding Yönetim Kurulu üyesi Celil Sönmez, 24 derslikli okulun yapımına ilişkin protokole imza attı.

Celil Sönmez, yaptığı konuşmada, Sönmez Holding'in son dönemde çimento ve turizm sektöründeki yatırımlarıyla ön plana çıktığını, Bursa'nın yanı sıra Bilecik, Uşak, Muğla ve Antalya'da da yatırımlar yaptığını söyledi.

Her yatırımın, yapıldığı bölgeye karşı kurumsal ve sosyal sorumluluklar da yarattığına işaret eden Sönmez, holdingin de bu sorumluluklarını yerine getirebilmek için çaba gösterdiğini bildirdi.

Sönmez Holding'in, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi aynı zamanda kalite kriteri olarak gördüğünü vurgulayan Celil Sönmez, şöyle konuştu:

"Holdingimizin turizm alanındaki son yatırımlarından birinin bulunduğu Antalya, Yönetim Kurulu Başkanımız Celal Sönmez'in tanımıyla artık Sönmez ailesinin ikinci memleketidir. Sönmez ailesi olarak Bursa'da birçok örneği bulunan sosyal sorumluluk projelerinden bir yenisini Antalya'da gerçekleştirme kararı aldık. Aksu ilçemizi Celal Sönmez'in adını taşıyacak, 24 derslikli ilköğretim okuluna kavuşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlköğretim çağındaki öğrencilerimizi hayata hazırlayacak bu okulumuz, 2010-2011 eğitim dönemine yetişecek."

Protokolün imzalanmasından sonra Vali Yüksel, Celil Sönmez'i alnından öperek kutladı. Aksu ilçesinde Hazineye ait 4 bin 131 metrekarelik arsaya yapılacak Celal Sönmez İlköğretim Okulu tamamlandığında, eski ve derslik sayısı yetersiz olan Güzelyurt İlköğretim Okulunda ikili öğrenim gören 850 öğrencinin daha rahat ve modern ortamda öğrenim görmesi sağlanacak.
AA


Geri Dön