28 / 03 / 2024

Buca'nın kentsel dönüşümüne lüks konut projesiyle destek!

Buca'nın kentsel dönüşümüne lüks konut projesiyle destek!

Uzun yıllardır inşaat ve sağlık sektöründe başarılı projeler gerçekleştiren Gözde Grubu, yeni projesi Myvia Yıldız ile Buca'nın geleceğini değiştirmeyi hedefledi. Buca'nın kentsel dönüşümüne lüks konut' projesiyle destek...



Uzun yıllardır inşaat ve sağlık sektöründe başarılı projeler gerçekleştiren Gözde Grubu, yeni projesi Myvia Yıldız ile Buca'nın geleceğini değiştirmeyi hedefledi. Şehir hayatı içinde konforu, sakinliği, modern ve yaratıcı mimari çözümler ile birlikte sunduklarını söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah, "Myvia Yıldız projesi ile Buca'da gerçek bir değişimin başlamasını amaçlıyoruz. Lüks konut algısı değişecek" dedi. 


Buca'da Çevre Yolu'na, Dokuz Eylül Üniversitesi'ne, hastaneye, havaalanına, pazar yeri ve hipermarketlere olan lokasyonu ile şehir içinde doğal bir yaşam alam sunduklarını belirten Kah, "Doğaya ve çevreye duyarlı yeşil tasarımı, modern, geniş kullanımlı sosyal aktivite alanları, güvenliği ön planda tutan 'sıfır risk' konsepti ile 'bunu da mı düşünmüşler' dedirten lüks ve keyifli, en ince ayrıntının planlandığı MYVİA Yıldız projesi Buca'da değişimi başlatıyor. İzmir'de gerçekleştirdiğimiz projelerimizin kentsel dönüşüme öncülük etmesini hedefledik. Buca yüzyıllardır şehrin en önemli yerleşim alanlarından birisi olmuş. Myvia Yıldız projesi ile Buca'da gerçek bir değişimin başlamasını amaçlıyoruz. Bu proje ile lüks konut algısı değişecek" diye konuştu. 


Yüksek kaliteli malzemeler ile spordan keyifli havuz başı sohbetlerine kadar ihtiyaç duyulan güvenlikli bir ortam gerçekleştireceğiz. Çocukların rahatça oynayabileceği oyun alanları, yeşil bir çevreyi yeni mimari anlayışı ile birleştirdik. Yaşamak ya da yatuım yapmak isteyenlere bütün ayrıcalıkları sunuyoruz. Bu projemiz de şimdiden oldukça yoğun bir ilgi ile karşılandı. Her zamanli gibi amacımız en iyiyi sunmak" diye konuştu. 


Yeni Asır Gazetesi 


Geri Dön