28 / 03 / 2024

Bulut İnşaat'ın Evviva Home projesinde hayat başladı!

Bulut İnşaat'ın Evviva Home projesinde hayat başladı!

Firma: Bulut İnşaat

Proje: Evviva Home

Ortak yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Tapu teslimleri başlayan evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.



Konseptinde tüm farklılıkları bir arada sunan evviva Home, ortak alanları engellilere özel tasarlayarak konut sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırdı. 2.200 metrekare alan üzerine 172 daireden oluşan 132 adet 1+1, 40 adet 2+1 dairenin yer aldığı proje; 

fin hamamından spor salonuna, çocuk parkından yürüyüş ve bisiklet alanlarına kadar birçok sosyal alanı içerisinde barındırıyor. Tüm binaya özel çocuk oyun parkı, 7/24 resepsiyon hizmeti, daireye özel kapalı otopark ile ev sahipleri için ayrıcalıklı bir yaşam kalitesi sunuluyor. 


Engelli kişilere özel alanlar sunan proje


Ortak yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat,  Evviva Home  projesinde sosyal alanların yanı sıra daire ve bina içi tasarımlarda da detaylara özen gösterdi. Özel tasarlanmış duş ve tuvaletler, engellilere özel kolay açılıp kapanabilen giriş kapıları, ses ve ışıklı yön belirleyici ile kullanımı kolay asansörler, sensörlü aydınlatmalar, fotoselli musluk, özel yol tasarımları ve çevre düzenlemeleri, görme engelliler için yön hizalı yürüme yolları gibi özellikleri olan projede engelli kişilere özel tasarlanmış tüm alanlar mevcut.


Sosyal alanlarının genişliği, güvenlik, resepsiyon hizmetleriyle de beraber yaşam kalitenize yeni bir bakış açısı kazandıracak olan evviva Home , her bütçeye uygun fiyatlar sunuyor. Havalimanına sadece 20 dakika uzaklıkta olan evviva Home, E5 karayoluna paralel konumuyla İstanbul’un her yerine kolaylıkla ulaşabilmeye imkan veriyor. Proje ayrıca devlet hastanelerine yakınlığıyla da tercih ediliyor.


www.bulutinsaatyapi.com 



projeye sor



Geri Dön