19 / 04 / 2024

Bumerang Kartal'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Bumerang Kartal'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Özkartallar A.Ş. tarafından Kartal'da yükselen Bumerang Kartal projesinde yatırımcılara yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projede başlatılan indirim kampanyası Aralık ayına kadar devam edecek.



Özkartallar A.Ş. güvencesiyle Anadolu Yakası'nın Kartal bölgesinde yükselen Bumerang Kartal projesinde daire sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başaldı. Proje kapsamında başlatılan yüzde 15 indirim kampanyası Aralık ayına kadar devam edecek. 

40 kattan meydana gelen Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor. Adalar manzarasına hakim olan proje AVM, adliye, hastane ve havalimanına yakın konumda bulunuyor.

Yatırımcılar için sundukları kampanya hakkında konuşan Bumerang Kartal Satış ve Pazarlama Müdürü Nur Eğilmez, ''Enflasyonla mücadelede biz de varız. Bu konuda konut sahibi olacak kişilerin yanındayız'' dedi. 

Toplam 9 bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. Projede ofis ve daireler 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyüyebiliyor.

Bumerang Kartal'ın sosyal donatı alanları arasında; seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk Hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark bulunuyor. 

bumerangkartal.com/


Geri Dön