19 / 04 / 2024

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.



MERSİN'İN Çamlıyayla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz açılışta yapığı konuşmada, Sebil Kanalizasyon inşaatı Projesi ile Sebil'in kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım attıklarını ifade etti. Proje için 4 milyon 200 bin liralık sözleşme imzaladıklarını kaydetti. Kocamaz, "Proje kapsamında toplam 26 bin 500 metre boru döşeyeceğiz. Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi. 


ARITMA TESİSİ HAZIRLIĞI 

Sebil Mahallesi Atıksu Arıtma Tesisi Proje ihalesi hazırlıklarının devam ettiğini, ilerleyen zamanlarda da yeni atıksu projelerinin temelini atmayı hedeflediklerim belirten Başkan Kocamaz, "Sebil Mahallemizin Atıksu Arıtma Tesisi projesinin ihale hazırlıkları da devanı ediyor. Ardından Çamlıyajda Atıksu Arıtma Tesisi ve Şebeke Hattı projesini de hazırlayarak hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön