27 / 04 / 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya üzerinden tam kapanma döneminde vatandaşlara 50 milyon TL'lik destek vereceklerini açıkladı.  Sputniknews'te yer alan habere göre bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı da yapılmayacak.

Aktaş sosyal medya üzerinden yapılan yardımlarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

"Yayımlanan genelgeye göre sokağa çıkma kısıtlaması süresince kiracılarımızdan kira almıyoruz. Hayırseverlerimiz eliyle bize ulaşan 10 bin gıda paketini dağıtıyoruz. Kısıtlamadan muaf olan vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın ulaşımının aksatmamak adına toplu taşıma hizmetimize kesintisiz devam ediyor, özel halk otobüsü esnafımıza da destekleme ödemeleri yapmayı sürdürüyoruz. Tam kapanma döneminde de siz değerli Bursalı hemşehrilerimiz için sahada, bir telefon kadar yakınınızdayız."

 

İyi günde de zorlu günde de biz birlikteyiz, omuz omuzayız. Ortak mücadele için canla başla diyor, #TamKapanma döneminde hemşehrilerimize 50 milyon ₺ değerindeki destek paketini açıklıyoruz. Hayırlı olsun. #BursaİçinCanlaBaşla #BursaİçinOmuzOmuza pic.twitter.com/aKfUEfT7KI

— Alinur AKTAŞ (@Alinuraktas70) April 27, 2021

 

Bursa Büyükşehir'den kira ücretlerinde yüzde 50 indirim!


Geri Dön