25 / 04 / 2024

Bursa Güleç Teras Residence Aralık 2014'te teslim edilecek!

Bursa Güleç Teras Residence Aralık 2014'te teslim edilecek!

Son yıllarda Bursa'ya toplamı 450 milyon liraya yaklaşan yatırım yapan Taşyakan Inşaat'ın projelerinden dükkan veya konut edinenler yüzde 50 ile 200 arasında değişen oranlarda kâr elde etme şansını yakaladılar.




Taşyakan İnşaat her geçen gün değeri artan projeler ile 35 yıllık tecrübesinin ışığında Nilüfer ve Bursa'yı şekillendirmeye devam ediyor. Son yıllarda Bursa'ya toplamı 450 milyon liraya yaklaşan yatırım yapan Taşyakan Inşaat'ın projelerinden dükkan veya konut edinenler yüzde 50 ile 200 arasında değişen oranlarda kâr elde etme şansını yakaladılar. 


Özlüce'de Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yer alan Güleç Teras Premium Residence ayrıcalıkları, ezberleri bozan imkanlar sunuyor. Residence sakinlerinin her türlü ihtiyacını giderebileceği dükkanlar bulvarı bambaşka bir semte dönüştürecek. Evin içinden, dış cephelerine, yeşil alanlarından dükkanlarına, apartman girişlerinden otopark alanlarına kadar her köşesi özel olarak tasarlanan akıllı evler sahiplerine bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak. Üstün korumalı kameralı güvenlik sistemi, sıra dışı havuzu, eğlenceli çocuk park ve alanları, nefes aldıran yeşil alan ve oturma sahaları, geniş yürüyüş yolları, multi kullanımlı tenis ve basketbol sahası, fitness salonu mutluluk ve huzur dolu bir hayat için tasarlanan akıllı evlerin özelliklerinden sadece bazıları. Kullanışlı salon ve oturma odaları en güzel sohbetlere eşlik ederken, özel olarak dizayn edilmiş tasarım harikası mutfaklarda yemek yapmak bir zevke dönüşecek. Tam bir huzur alanı olan banyolarda günün yorgunluğunu atmak için çok özel alternatifler sunulacak. Farklı metrekarelerdeki ev ve dükkân seçenekleriyle de her türlü beklentileri karşılayan Güleç Teras Premium Residence'da en doğru insanların bir araya geldiği komşuluk ilişkileri kurulacak. 


Telefon: 0 224 413 55 44

Web Adresi: http://www.tasyakaninsaat.com/


Posta Bursa




Geri Dön