26 / 04 / 2024

Bursa Modern'de 126 bin 896 TL'ye! Peşinat yok!

Bursa Modern'de 126 bin 896 TL'ye! Peşinat yok!

Sinpaş GYO'nun Bursalılar'a suyla zenginleştirilmiş dinamik bir yaşam olanağı sunduğu Bursa Modern projesinde fiyatlar 126 bin 896 TL'den başlıyor



Bursa ilinin Demirtaş Mevkii'nde inşa edilen Bursa Modern projesi 232 bin metrekare arsa alanına ve 152 bin 896 metrekare inşaat alanına sahip. 2007 yılının Ekim ayında inşaatına başlanan projenin ilk etabı 2009 Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek. 962 konuttan oluşan projede dairelerin yüzölçümleri 62 metrekare ile 598 metrekare arasında çeşitlilik gösteriyor. Fiyatlar ise 126 bin 896 TL'den başlıyor, 2 milyon 159 bin 905 TL'ye kadar çıkıyor. Peşinatsız satılan konutlarda; 3 ay sonra yüzde 5, 12 ay sonra yüzde 10, 24 ay sonra ise yüzde 15'lik ara ödemelerle Sinpaş müşterilerine özel 60 aydan 84 aya 0.98 den 1.09 a kadar değişen cazip oranlarla konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor. Vakıfbank'la özel anlaşmalı olan Sinpaş GYO, kendi bünyesinde de özel ödeme planları sunuyor. 

Sinpaş GYO'nun projelerindeki temel unsur olan "su konsepti" Ottomanors ve İpek Yolu Mahalleri'nden oluşan Bursa Modern'in de ana temasını oluşturuyor. 26 bin metrekarelik dev gölü, üstün tasarımı, hayran bırakan peyzaj özellikleri, göl çevresinde bulunan şehir meydanları, göle sıfır konumlanan yalılar ve köşkleri, adaları, yarımadaları, koyları ile geniş bir su coğrafyası vaat ediliyor. 3 bin kişi kapasiteli festival alanı, tematik bahçeleri, tenis kompleksi ve anaokulu ile hem kültürel ve sosyal imkânlar hem de mimari yapısıyla tarihsel bir zenginlik sunuyor.

Bursa Modern, yerleşimi, modern alt yapısı, yapay göletlerle taçlanmış peyzajı, üstün nitelikli konutları, açık/ kapalı otoparkıyla Bursa'nın yeni çekim merkezi oluyor.

Yaşayacağı konutu görüp karar vermek isteyenler için de Ottomanors Mahallesi'ndeki örnek evler hazırlandı. Bursa'da yepyeni bir yaşam kültürünün adımlarını atan Bursa Modern'in Ottomanors Mahallesi'nde yer alan örnek evler, Kemer Residence'ta yer alan 209 metrekare 4,5+1, 179 metrekare 4+1 ve Gök Kule'de bulunan 129 metrekare 2+1 evler üç farklı örnek ev alternatifi oluşturuyor. Mayıs ayı ortasında iki yeni örnek ev daha eklenecek.

İnşaatı hızla devam eden Bursa Modern evlerinin Ottomanors Mahallesinde yer alan ilk etap Ağustos 2009'da,ikinci etap ise Aralık 2009'da teslim edilecek.

Konut sahiplerinin ortak paylaşımlarını artıracak olan Büyük Kulüp, sosyal ve sportif birimleri ile Bursa Modern'deki sosyal hayatın çekim merkezi olacak. Bowling salonlarından restoranlara, sinema salonundan pozitif enerji merkezine kadar her türlü ayrıntının tasarlandığı bu kulüpte yaşamın keyfi fazlasıyla hissedilecek. Sosyal yaşamı daha da zenginleştirmek için tasarlanan ve Bursa'nın Trilye sahilinde hayata geçecek olan "Tirilye Beach Club" ile de konut sahipleri hafta sonlarını her türlü su ve doğa sporunu yaparak ve deniz kenarında doğa ile iç içe yaşayarak geçirebilecekler. Bursa Modern'in seçkin sahipleri, doğa yürüyüşleri sayesinde yeşille doyasıya bütünleşecek, sörf yaparak denizin tadını çıkaracak, zeytinlikler içerisinde cafe ve restoranların olduğu bu kulüpte dinlenerek, yaşama dokunma fırsatını yakalayacaklar.

Bursa Modern ile birlikte insanların kendi evlerinin bulunduğu ortamda; su kenarlarında, yeşillikler arasında komşuları ile gezintiler yapabilecekleri, meydanlarda toplanıp etkinlikler izleyebilecekleri, sandallar ile adalar arasında gezinti turları yapabilecekleri ve çocuklarını gözleri arkalarında kalmadan parkta bırakabilecekleri seçkin bir kent kazanıyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern projesinin temel unsurlarından biri olan göl, turnuvalara ev sahipliği yapabilecek tenis ağırlıklı spor kompleksi, cafe, gölet içi ulaşımın uğrak yeri kayıkhaneler ve rekreasyon alanları ile günlük hayatı çeşitlendiriyor.

0 224 257 13 63
www.sinpasbursamodern.com


Geri Dön