26 / 04 / 2024

Bursa Nilüfer Residence mimarlarına uluslararası ödül!

Bursa Nilüfer Residence mimarlarına uluslararası ödül!

Gökhan Avcoğlu ile Dara Kırmızıtoprak, Londrada düzenlenen, ML Yapıya ait Bursa Nilüfer Residence projesi ile Avrupa ödülünden sonra, dünyada mimar oscarları olarak bilinen Uluslararası En İyi Yüksek Bina Mimarisi 2011 ödülünün de sahibi oldular



 

İmza attıkları projelerle Türkiyeyi uluslararası arenada birçok kez temsil eden mimarlar Gökhan Avcoğlu ile Dara Kırmızıtoprak, Londrada düzenlenen , ML Yapıya ait Bursa Nilüfer Residence projesi ile Avrupa ödülünden sonra, dünyada mimar oscarları olarak bilinen International Property Awards Uluslararası En İyi Yüksek Bina Mimarisi 2011 ödülünün de sahibi oldular.

Türkiyede 1994ten beri mimari tasarım, araştırma ve konsept tasarımı üzerinde çalışan, ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu ve global işbirliği içinde bulunduğu AGU, ARUP, Cecil Balmond, Philip Gumuchdijan, Jeff Lee gibi gruplar olan New York ve İstanbul tabanlı olan GAD ile sloganı, tasarımından anahtar teslimine, yapı endüstrisindeki tüm aktörlere projenin her detayını aktarmak, her dönem kalite kontrolunu sağlamak, sürprizsiz bir uygulama sürecini başarmak olan Dara Kırmızıtoprak şirketleri Londrada düzenlenen International Property Awardsda Uluslararası En İyi Yüksek Bina Mimarisi 2011 ML yapıya ait Bursa Nilüfer Residence Projesiyle dünya ödülünü aldılar.

International Property Awards, tüm dünyada emlak  ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasından en yüksek düzeyde başarı gösteren kurumları ödüllendiren, konut ve ticari gayrimenkul profesyonellerine açık bir platformdur. Bu bağlamda International Property Awards dünyaca ünlü bir mükemmellik sembolü haline gelmiştir. Ödüller Asya Pasifik, Avrupa, Afrika, Arabistan ve Birleşik Krallık ile Amerikayı kapsayacak şekilde bölgelere ayrılmıştır. Katılımcıların kendi ilgilendikleri alanlarda ulusal düzeyde giriş yaptıktan sonra, kendi disiplinlerinin önde gelen profesyonellerinden oluşan son derece deneyimli bir ekip tarafından değerlendirilmektedir.

 


Geri Dön