29 / 03 / 2024

Bursa'da Arabayatağı Kestel hattı ulaşım etüdü yaptırılacak

Bursa'da Arabayatağı Kestel hattı ulaşım etüdü yaptırılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, 3. aşama doğu (Arabayatağı-Kestel) hattı ulaşım etüdü güncelleme hizmetlerini yaptırmak üzere ihale açtı



İşin süresi sözleşmenin imzalanmasını müteakip 45 gün olarak belirlendi. İhale, 3 Eylül 2010 tarihinde saat: 10.00´da "açık ihale usulü" ile Bursa Büyükşehir Belediyesinde yapılacak. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede şartname bedeli mukabili, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığından satın alınabilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar aynı adrese verilecek. Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA

Geri Dön