25 / 04 / 2024

Bursa'da demir doğrama atölyesinde yangın çıktı!

Bursa'da demir doğrama atölyesinde yangın çıktı!

Bursa'da bir demir doğrama atölyesinde kaynak yaparken işyerinde bulunan boya ve kimsayal maddelerin bulunduğu bölüme sıçrayan kıvılcımlar patlamaya neden oldu. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile yangın söndürüldü...



Bursa'da bir demir doğrama atölyesinde kaynak yaparken işyerinde bulunan boya ve kimsayal maddelerin bulunduğu bölüme sıçrayan kıvılcımlar patlamaya neden oldu. 


Bir anda alev topunu dönen işyerinin sahibi, 55 yaşındaki Hasan Kerimoğlu ile çalışanı 25 yaşındaki Rüştü Çıtak alevlerin içinden son anda hafif yaralı kurtuldu.


Merkez Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi Adem Sokak'ta kendisine ait demir doğrama atölyesinde balkon demiri yapan Hasan Kerimoğlu ve çalışanı Rüştü Çıtak bugün kaynak yaptıkları sırada kıvılcımın sıçraması sonucu boya ve kimyasal maddelerin bulunduğu bölümde patlama oldu. 


Alev topuna dönen işyerinde çıkan yangın sırasında Hasan Kerimoğlu ile Rüştü Çıtak hafif yaralı olarak kaçarak kurtuldu. El ve ayaklarında yanıklar oluşan Rüştü Çıtak'a ilk müdahale olay yerine çağrılan 112 Acil Servsi ekipleri tarafından yapıldı. 


Yaralılar daha sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. İşyeri sahibi Hasan Kerimoğlu "Demirleri kaynak yaparken kıvılcımlar boyaların bulunduğu yere sıçradı birden patlama oldu. Allah'tan canımıza bir şey olmadı buna da şükür" dedi.


İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürülen yangınla ilgili soruşturmaya başlandı.


Sabah 


Geri Dön