28 / 03 / 2024

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da 1982 yılında kurulan  Hasan Sözüneri Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak kabul edildi...



Bursa'da kurulan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu.

Bursa Hakimiyet'te yer alan habere göre; Bursa'da kurulan ve halen Bursa'nın yanısıra İstanbul ve Milano irtibat ofisleriyle çalışmalarına devam eden "Hasan Sözüneri Mimarlık" tasarım merkezi ünvanı aldı.

Firmanın başvurusuyla yaklaşık bir yıldır devam eden değerlendirmeler sonuçlanrak "Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı" tarafından kriterlere uygunluğu onaylanarak "Tasarım Merkezi" olarak kabul edildi. "Hasan Sözüneri Mimarlık" kurucusu Y.Mimar Hasan Sözüneri yaptığı açıklamada, aldıkları bu ünvanın sorumluluklarını arttırdığını, mesleğe bakışlarında yeni bir pencere açtığını dile getirdi.

Bu durumun daha inovatif ve tasarım değeri yüksek projeler üretme hedeflerine destek olacağını, ekibiyle birlikte yıllardır geliştirdiği proje üretim süreçlerinin kalitesini "Tasarım Merkezi"nin zorunlu kıldığı standartlarla daha yukarıya taşımayı planladıklarını anlatan Sözüneri, "Bugüne kadar değişik ölçeklerde ürettiğimiz çok sayıdaki konut, ticaret, sanayi, turizm, sağlık, eğitim, spor ve karma kullanımlı projelere yurtiçi ve yurtdışında yenilerini ekleyeceğiz. Kentimize ve ülkemize mesleğimizle ilgili hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

Hasan Sözüneri kimdir?


Geri Dön