29 / 03 / 2024

Bursa'da konut satışları yüzde 29 arttı!

Bursa'da konut satışları yüzde 29 arttı!

Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), geleneksel iftar programı bu yıl da Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde düzenledi. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, 'Bursa'da konut satışları yüzde 29 oranında arttı' ifadelerini kullandı.



Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), geleneksel iftar programı bu yıl da Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde düzenledi. İftar programının ardından İMSİAD üyeleri tarafından bağışlanan 60 adet havalı yatak, 20 adet elektrikli hasta yatağı, 4 adet de tekerlekli sandalye huzurevi müdürlüğüne teslim edildi.Maddi durumu olmayan 68 huzur evi sakinine de bayram harçlığı verildi. İMSİAD'ın Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde düzenlediği iftar programına; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç'ün yanı sıra çok sayıda işadamı ve huzurevi sakinleri katıldı. 


BİRLİK VE BERABERLİĞE ÖNEM VERİYORUZ 

Vali Karaloğlu'nun ardından konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Şükürler olsun bu sene de mübarek Ramazan'a ulaştık ve neredeyse yarısına geldik bile. Ve bu akşam burada: rahmet, bereket, mağfiret ve iyilik ayı ramazan-ı şerif nedeniyle hep birlikte, paylaşımın, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz" dedi. İMSİAD olarak birlik ve beraberliğe önem verdiklerini söyleyen Mescioğlu, "Çünkü biliyoruz ki. birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır. İşte bu birlik ve beraberliğin sonucu temsil ettiğimiz inşaat sektöründe de işlerimiz iyi gidiyor. Bu yılın ilk 5 ayında geçen seneye göre Bursa'da konut satışları yüzde 29 oranında arttı. En çok konut satılan ilk 5 sırada bulunan İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya arasında konut satışı en çok artan birinci il durumundayız. Yabancıların Bıırsa'ya ilgisi de artarak devam ediyor. Bursa'da yabancılara konut satışı ilk 5 ayda geçen seneye göre yüzde 63'lük artışla 551 'e ulaştı. İMSİAD olarak Bursa gayrimenkul sektörünün daha emin adımlarla ilerlemesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 



Bursa Hayat



Geri Dön