29 / 03 / 2024

Bursa'da Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı açıldı!

Bursa'da Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı açıldı!

İnegöl Sosyal tesisleri adım adım ilçelere de taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl'de hizmete açtı. Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın bölgeye değer katacağını söyledi.



Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı düzenlenen törenle açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin onur konuğu olduğu törene; İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanvekili Turgay Yeni, Gürsu, Orhangazi ve Yenişehir belediye başkanları, belediye bürokratları ve vatandaşlar katıldı. 40. sosyal tesisi İnegöl'de hizmete almaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Al tepe, İnegöl'ün ve Bursa'nın cazibe merkezi kaplıcaların hemen yanında bulunan mesire alanına kurulan ve inşaatı İnegöl Belediyesi'nce başlatılan tesislerin ilçe meclisi kararıyla Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiğini ve inşaatın kendilerince tamamlandığını, mesire alanı eksiklerinin de giderildiğini kaydetti. Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın bölgeye değer katacağını söyledi.


MESİRE ALANI GENİŞLETİLECEK


Bursa ve İnegöl için heyecan duyduklarını, bu kent için gece gündüz çalışmaktan keyif aldıklarını belirten Başkan Altepe, bölgeye ve Oylat'a değer katmanın, burayı gerçek anlamda turizm merkezine dönüştürmenin en büyük hedefleri olduğunu kaydetti. Başkan Altepe, BURFAŞ sosyal tesislerinin da içinde bulunduğu 70 bin metrekarelik mesire alanının daha sonra spor ve yürüyüş parkurlarıyla donatılacağını vurgulayarak, "Buraya gelenler sosyal faaliyetlerin yoğunlaşmasını istiyor. Biz de bu tesislerin yapımını ve mesire alanının düzenlenmesini bir başlangıç olarak görüyoruz. Tüm gücümüzle yapılan istekleri yerine getirmeye çalışacağız." şeklinde konuştu. 


Bursa Hakimiyet 


Geri Dön