29 / 03 / 2024

Businist Office Fikirtepe iletişim!

Businist Office Fikirtepe iletişim!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Businist Office Fikirtepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Businist Office Fikirtepe kapsamında yer alan dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare, ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor.




Businist Office projesi İstanbul Anadolu yakası Fikirtepe'de yükseliyor. Proje Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığı olan SVR Grup imzası taşıyor.


Businist Office Fikirtepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Businist Office Fikirtepe iletişim bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Fikirtepe Businist Office kapsamında  393 ofis ve 22 dükkan bulunuyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor.


SVR Businist Office Fikirtepe kapsamında yer alan dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare, ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor.


Businist Office fiyat listesi!

Businist Office ofis fiyatları metrekare bazında 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor.  


Businist Office ödeme planı: 

Businist Office Fikirtepe ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


SVR Grup Businist Office projesinin teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje hakkında daha fazla bilgi almak içn Fikirtepe Businist Office satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Businist Office nerede?

Businist Office Fikirtepe adres: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul


Businist Office Fikirtepe iletişim: 

Telefon: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03 - 04

Web: www.businist.com




projeye sor



Geri Dön