24 / 04 / 2024

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları!

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları!

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. " Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin " sloganıyla tanıtılan kampanyanın reklam filminde Ali Ağaoğlu rol alıyor.



Ağaoğlu İnşaat Şirketler Grubu'nun başlattığı "Büyük Ağaoğlu kampanyası"nın reklam filminde Ali Ağaoğlu rol alıyor. 50 ay vade yapılacağı faiz oranının uygulanmadığı kampanya "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla tanıtılıyor. 


Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları 

Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamında yer alan projeler Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland. Projelerde teslimler hemen yapılıyor.


Büyük Ağaoğlu kampanyasında göre şu şekilde ödeme yapılıyor.;

Firma bünyesinde yapılan ödemelerde: Toplam bedelin yüzde 50'si peşinat olarak ödeniyor, yüzde 50'si ise 50 ay 0 faizle vadelendiriliyor.

-Banka kedisi ile yapılan ödemelerde: Toplam bedelin yüzde 10'u peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 50'si için banka kredisi kullanılıyor. Kalan yüzde 40'lık kısım faizsiz ara ödeme şeklinde ödeniyor.


Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamında satışa devam eden My Home Maslak projesinde daireler 527 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.


Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamındaki bir diğer proje olan My Towerland projesinde daireler 697 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Ancak 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön