24 / 04 / 2024

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi!

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir La Vida

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Demir La Vida projesinde yüzde 5 peşinat ödendikten sonra banka kredisi ile ya da firma bünyesinde vadelendirme imkanı sunuluyor



Demir La Vida projesi İstanbul Avrupa Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor.  Demir La Vida fiyat listesinden önce projenin detaylarını anlatalım.


Demir La Vida Büyükçekmece  Demir İnşaat  imzası ile yükseliyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje 449 adet konut ve 39 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Demir İnşaat La Vida projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki konutların alanları 61 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.


Demir La Vida Konutları teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Demir Lavida ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödeniyor. Kalan tutar firma bünyesinde ya da banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Demir Lavida sosyal olanakları kapsamında kapalı otopark, fitness center, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Büyükçekmece  Demir La Vida  fiyat listesi!

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi kapsamında satışlar 201 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor.


Demir Lavida Büyükçekmece nerede?

Demir Lavida Büyükçekmece adres: Alkent 2000 Mahallesi, Hadımköy Yolu Cad. No:151 / A Büyükçekmece / İstanbul


Demir Lavida Büyükçekmece iletişim

Telefon: 0212 853 00 31

Web: www.demirlavida.com


projeye sor



Geri Dön