25 / 04 / 2024

Çaba Prefabrik´de 11 bin 500 TL´ye hazır villa!

Çaba Prefabrik´de 11 bin 500 TL´ye hazır villa!

Çaba Prefabrik´de villa fiyatları 11 bin 500 TL´den başlıyor...



Çaba Prefabrik´de tek katlı, 41 metrekarelik 2+1 villalar 11 bin 500 TL´ye, 70 metrekarelik 3+1 tek katlı villalar 15 bin 500 TL´ye, 80 metrekarelik 3+1 dubleksler 21 bin 500 TL´ye, 80 metrekare 3+1 aşiyan dubleksler 32 bin 500 TL´ye satılıyor. Yüzde 50 peşinatla 90 günlük çek kabul ediliyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 7 ila 10 oranında indirim yapılıyor.

Çaba Prefabrik `de standart olarak betopan, strapoor, betopan sandwich paneller duvar olarak kullanılıyor. Taşıyıcı iskelet galvanize çelik, pencereler pwc ve ısıcamla tamamlanıyor, kapılara Amerikan pres kapı takılıyor, dış kapılar çelik kapı çalışılıyor ve çatı kaplaması olarak onduline, çatı yalıtımı olarak da cam yünü kullanılıyor. Çatı makasları çelikten imal ediliyor. Bununla birlikte, betonarme yapılarda kullanılan tüm ekstra malzemeler prefabrik ürünlerde kullanılıyor.

Çaba Prefabrik´de prefabrik standartları içerisinde kapısı, penceresi, boyası, elektrik ve su tesisatlar, vitrifiye ve armatürleriyle, boyası ve badanasıyla anahtar teslim alınıyor. Çaba Prefabrik`de binalar Türkiye´nin her yerine kurulabiliyor. Nakliyesi müşterilerce karşılanan ürünlerin şehir dışlında tek ekstrası montaj ekibinin montaj yerinde misafir edilmesi.

Prefabrik binalar da ruhsat işlemine tabii. Ancak harçları betonarmeye göre çok daha cazip oluyor ve belediyeye verilmesi gereken tüm planlar Çaba Prefabrik tarafından müşterilere veriliyor.

Çaba Prefabrik standart sözleşmesinde zemin betonunu, zemin kaplamasını, mutfak dolabını ve nakliyesini müşteriye bırakıyor. Belediyeyle olan ruhsat ilişkilerine ise sadece plan proje desteği veriyor, bu çözümleri müşteriye bırakıyor.

Çaba Prefabrik `de binanın spesifik özelliklerine göre teslim süresi 1 hafta ile 1ay arasında değişiyor.
 
0 216 494 61 40
[email protected]
www.cabaprefabrike.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön