25 / 04 / 2024

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım ve haberleşme hizmetlerinin her alanda adeta kan pompalayan damarlar olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemelerde bulunduğunu da söyleyen Bakan Turhan, son günlerde medyada projenin bazı kesimleriyle ilgili haberler yer aldığını söyleyerek, "Bu projenin bazı kesimlerinde Trabzon'umuzun görsel güzelliklerinde oluşturduğu çirkinliklerden bahsedildi. Bu tabii herkesin kendi bakış açısı olabilir. Biz geçmişte bu bölgede Karadeniz Sahil Yolu'nu yaptık. Yapım çalışmaları sırasında bu tür büyük projeleri hepiniz bildiği gibi bazı çevreye ve ulaşım hizmetlerinde insanların sosyal ve ekonomik yaşantısında bazı eksiklikler demeyelim de sıkıntılar vermiş olabilir ama bunlar geçici sıkıntılardır." şeklinde konuştu.

Proje tamamlandığında Trabzon'a yakışan ve en iyi şekilde hizmet veren bir ulaşım altyapısı sağlanacağını belirten Turhan, "Biraz sabır ve verilen rahatızlıklara biraz tahammül sizlerden bekliyoruz. Bu proje bittiğinde Trabzon'umuzun ana ulaşım akslarına önemli bir proje daha eklenmiş olacak." şeklinde konuştu.

 


Geri Dön