27 / 04 / 2024

çamlıbahçe Evleri'nde son 2 villa! 2.7 milyon dolara!

çamlıbahçe Evleri'nde son 2 villa! 2.7 milyon dolara!

çamlıbahçe Evleri projesinde satışı süren son 2 villa kaldı. ˜Hemen teslim" villalar 2 milyon 700 bin dolara satılıyor¦



çamlıbahçe Evleri projesi Üsküdar Kısıklı"da, Kaynak Yapı tarafından inşa edildi. Toplam 7 bin metrekarelik alana inşa edilen çamlıbahçe Evleri"nin yüzde 90"nı yeşil alandan oluşuyor.

2008 yılının Temmuz ayında inşaatına başlanan çamlıbahçe Evleri projesi geçtiğimiz Nisan ayında tamamlandı ve villalar sahiplerine teslim edildi.  

çamlıbahçe Evleri"nde villaların yüzölçümü 500 metrekare ve taban oturumları 100 metrekare. Ayrıca her bir villanın 1 dönümlük bahçesi bulunuyor. çamlıbahçe Evleri"ndeki villalar 4 kattan oluşuyor. Villaların 124 metrekarelik giriş katında salon, mutfak, rüzgarlık, tuvalet ve antre bulunuyor.

161 metrekarelik birinci kat ise ebeveyn yatak odası, giyinme odası, ebeveyn banyo, misafir yatak odası ve banyosu, balkon, çocuk yatak odası, antre ve galeri boşluğundan oluşuyor.

çatı katlarında teras, yatak odası, banyo, şark salonu mevcut. Toplam alanı 53 metrekare. 120 metrekarelik bodrum katlarda ise hobi odası, tuvalet, yardımcı odası, yardımcı banyosu, çamaşır odası, teknik oda bulunuyor.

çamlıbahçe Evleri projesinde sahiplerine hemen teslim edilen villalar natamam olarak 2 milyon 700 bin dolara satılıyor. Müşteriler banka kredisiyle ödeme yapabiliyor.

SATIşž ve TESLİM BİLGİLERİ
 
Teslim :

İskan alınmış olup, villalar teslime hazır durumdadır. Sitede oturum başlamıştır.

Teslim Özellikleri :

Site girişi, Güvenlik bürosu, çevre duvarları, Peyzaj çevre düzenlemesi, Otomatik sulama sistemi ve bütün alt yapı tesisatları ile hazır olarak,
Bütün dış mekan cephe uygulamaları, doğramalar camlar ve panjurları ve alt yapı tesisatları ile çalışmaya hazır durumda eksiksiz olarak,
İç mimaride kişiye özel tasarım imkanı verebilmek için dekorasyon uygulamaları yapılmadan teslim edilecektir.

Satılık Bloklar :

Sadece C ve F Bloklar satılıktır. Her iki Villanın planları aynıdır. Kat planları bölümündeki gibidir.

 

C ve F Blok villaların arsa payı 1.000 m ² dir.

 

Karşılıklı görüşme ile projenin tanıtımı yapılmakta ve fiyatlar hakkındaki nihai bilgi, bu görüşme sırasında bildirilmektedir.. Telefon veya internet ile, fiyatlar hakkında değerlendirme bilgisi verilmektedir.
Bilgilendirme :

çamlı Bahçe Evleri projesinin bulunduğu çamlıca bölgesi imar uygulaması bakımından çamlıca Kentsel Sit alanı içinde kalmaktadır. % 10 inşaat alanı olarak imar uygulaması yapılabilmektedir.
Sade şık ve doğa içinde ideal kullanışlılık unsurları dikkate alınarak planlama yapılmıştır. şžehrin içinde huzurlu bir aile sitesi hedeflenmiştir. Her œeve peyzajı özenle düzenlenmiş bahçe hazırlanmıştır.
Sıkça sorulan bir soru, yüzme havuzu yapılabilir mi ¦Her villa kendi kullanımına ait alanda havuz yapma imkanı vardır. Genel havuz uygulaması mümkün değildir.

Teknik Özellikler:

1- Zemin Durumu
2- İnşaat Sistemi
3- Isı ve Su yalıtımı
4- Dış Cephe
5- Doğrama Sistemi
6- Isıtma ve Doğalgaz Tesisatı
7- Elektrik Tesisatı
8- Klima
9- çatı
10- Asansör
11- Otopark
12- Güvenlik ve çevre Düzenlemesi

 

1- Zemin Durumu

Bölgenin adı Sarıkaya olarak anılmakta olup zemin yapısı sert kayadır.
Arsanın zemin etüdü yapılmış geoteknik rapor ile zemin karakteristik periyotları, yerel zemin sınıfı, zemin grubu, zemin yatak katsayı, zemin emniyet gerilmesi, yer altı su durumu ve zeminin kayma açısı belirlenmiş, statik proje bu doğrultuda yapılmıştır.

2- İnşaat Sistemi

Mimari Proje, Statik Proje, Mekanik Tesisat projesi, Elektrik Tesisat Projesi ilgili kanun, yönetmelik ve şartnamelerine göre Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri danışmanlığında hazırlanmıştır
Statik projenin yapımında dayanım, rijitlik ve sınırlı yanal öteleme koşulları kesin olarak sağlanmıştır.
C 25 beton “ St IIIa demir.
Radye temel

3- Isı ve Su Yalıtımı

Temelden itibaren, iki kat bitüm kauçuk esaslı elastik su yalıtımı, Üzerine alev almayan ve zehirli gaz çıkarmayan 30 mm. xps levha ile ısı yalıtımı ve Üzerine koruma duvarı uygulaması yapılmıştır. çevre sularını atması için de drenaj uygulaması yapılmıştır.

4- Dış Cephe

Dış cepheler projesine uygun, üç boyutlu resimlerdeki gibi yapılmıştır.
Zemin katta seramik kaplama, 1. Katta Cumba bölümlerinde ise Alman malı Resopal marka kompakt laminant kaplama kullanılmıştır. Kaplamaların altında; mantolama sisteminde, alev almayan ve zehirli gaz çıkarmayan taşyünü ile komple ısı yalıtımı yapılmıştır.


5- Doğrama Sistemi ve Kapı

Veka markalı (Alman malı) doğrama ve otomatik panjur sistemi
çelik Dış Kapı
Fransız tipi balkonlar

6- Isıtma ve Doğalgaz Tesisatı

Doğalgaz tesisatları ve sayaçları projesine uygun yerlere montajları yapılacak dahili dağıtıma hazır hale getirilmiştir.

7- Elektrik Tesisatı

Jeneratör
Legrand Marka Sigorta, Pireli marka veya HES marka kablolama
Elektrik tesisatları da projesine uygun olarak bina içinde panoya kadar getirilecek ve dahili dağıtıma hazır hale getirilmiştir.
Her œEv için 4 adet harici telefon hattı

8- Klima

Merkezi sistem (VRV) klima alt yapısı ve dış ünite hazırlığı

9- çatı

çelik Konstrüksiyon çatı.
çatı üzerinde aralıksız OSB + Bitüm içermeyen nefes alan su yalıtım sistemi + Thermomanto ısı yalıtım plakası ve Braas marka kiremit uygulanmıştır.

10- Asansör

Bodrumdan çatı katına kadar¦ Yorulduğunuzda

11- Otopark

Her ev önünde dört araçlık otopark ve misafir araçlar için ayrı otopark

12- Güvenlik ve çevre düzenlemesi

24 Saat Güvenlik görevlileri ve kapalı devre kamera sistemi.
Siteyi çevreleyen duvarlar ve Site girişinde güvenlik bürosu
Yol cephesi duvarları yeşil diabaz ve siyah granit kaplama olarak yapılmıştır
Site içi yolları granit ve küp taş kaplama.
Her œEvin arsa payı alanının Peyzaj düzenlemesi ile özel kullanımına ayrılması
Sitenin tamamı için otomatik sulama sistemi, 60 tonluk su deposu ve bahçe sulaması için iki adet su sondaj kuyusu mevcuttur

 
0216 328 60 28

www.camlibahceevleri.com

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön