27 / 04 / 2024

Can Reşit Özçiçek kim?

Can Reşit Özçiçek kim?

Propa İnşaat’ın genel müdürü Can Reşit Özçiçek kimdir?Can Reşit Özçiçek inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Can Reşit Özçiçek Propa İnşaat ile bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?



Can Reşit Özçiçek kimdir?

Can Reşit Özçiçek, 1979 yılı  Ankara  doğumlu. TED Ankara Koleji’nde eğitim gördükten sonra Koç Üniversitesi’nde lisans eğitimi alan Can Reşit Özçiçek bugün, Propa İnşaat’ın genel müdürlüğünü yapmakta.


İngilizce ve İtalyanca dil bilgisine sahip olan Can Reşit Özçiçek kariyerinde Pazarlama ve Satış Yöneticiliği yaptı.


Müteahhitlik dede mesleği olan Can Reşit Özçiçek, çocukluğundan beri inşaat sektöründe olan biridir. 1970’li yıllarda 86 konutluk proje ile sektörde profesyonelliğe ilk adımı atan Özçiçek, Propa İnşaat ile birlikte kamu ve özel sektörlere birçok proje üretti. 


Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, 2013 inşaat sektörü ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

 

2013'te iç talep ve satış sıkıntısı aşılacak. Konut pazarında İstanbul’da belirli bölgelerde arz fazlası ve satış sıkıntısı var. Konut üreticileri satış konusunda zorlanıyor. Kampanyalarla satışı destekliyorlar. Konut kredisi faizleri düşmesine rağmen satışlar yavaşladı. Tabii ki İstanbul’daki her proje satış sıkıntısı çekmiyor. Çok güzel ve büyük projeler üretiliyor. Merkezi konumdaki projeler belirli bir talebi mutlaka çekiyor. Ama genel olan iç talep ve satış sıkıntısının 2013′te aşılacağına inanıyorum.


Propa İnşaat projeleri:

1. Propa Plaza

2. Propa Ofis 1

3. Propa Aura Residence

4. Propa Sarıyer Park

5. Propa Çorlu Park

6. Propa Gizli Vadi Evleri

7. Propa Royal Blue

8. Propa Royal Residence

9. Propa Royal Resort

10. Propa Bargylium



Propa İnşaat 2013’te 140 milyon TL ciro hedefliyor!
Can Reşit Özçiçek: Konut sektöründe fiyatlar çıkışa geçti!


Geri Dön