25 / 04 / 2024

Çanakkale 17 Burda AVM mağazaları!

Çanakkale 17 Burda AVM mağazaları!

Esas Gayrimenkul Çanakkale’nin en büyük ve ilk AVM yatırımı, yeni yaşam ve buluşma merkezi olarak konumlanan Esas 17 Burda AVM’yi yaklaşık 90 milyon USD yatırım ile hayata geçiriyor.




Çanakkale'deki eski Tekel kanyak fabrikasının yerinde Esas Holding imzası ile  inşa edilen 17 Burda AVM  yaklaşık 90 milyon USD yatırım bedeli ile yükseliyor. Açık ve kapalı konseptli mimarisi, açık alanlardaki cafeleri, restaurantları ile dikkat çeken 17 Burda AVM'de 140 mağaza yer alıyor. 


38 bin metrekare kiralanabilir alanın bulunduğu 17 Burda AVM detayları:

Mağaza sayısı:140

Hipermarket alanı: 2 bin 700 metrekare

Kiralanabilir alan: 38 bin metrekare

Food Court Alanı: 2 bin metrekare

Otopark alanı: 1000 araç

Elektronik market alanı 1.500 metrekare

Eğlence merkezi: 1.700 metrekare



Çanakkale 17 Burda AVM mağazaları: 

17 Burda AVM mağaza listesi: Migros, Boyner, Schafer, King, Tefal, Mavi, Colin's, De Facto, Derimod, English Home, Hotiç, İnci, H&M, Koton, LCW, Mango, İpekyol, Ayakkabı Dünyası, FLO, Kemal Tanca, Adidas, Nike, Loft, Greyder, D&R, Penzz Shop, Sarar, KİP, Kiğılı, Teknosa, Twist, Penti, Esse, Madam Coco,  Altınyıldız, Bambi, Berlingo, Mado, Bay Döner, Mc Donald's, Simit Sarayı, Waffle Art, Gülen Pide, Gürel Optik, Çıtır Usta, Burger King, Sbarro, Popeyes, Playland, Bursa Kebap Evi, Gratis, İşbir Yatak, KRC, Saat&Saat, Demlik, Soulmate, Gönül Kahvesi, Lavazza, Pizza Pizza, Özsüt, Altınbaş, Matmazel Çanta, US Polo, LTB, Damat, Pierre Cardin, Kahve Dünyası, Tavuk Dünyası.




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön