27 / 04 / 2024

Çanakkale Güzelyalı'ya dev tesis!

Çanakkale Güzelyalı'ya dev tesis!

Çanakkale'nin Güzelyalı'ya yapılması planlan geniş imkanların olduğu dev tesis için ihale aşamasına gelindi. Dev tesisin proje bedelinin 80 milyon TL olduğunu belirtildi.



Milli Eğitim Bakanlığından devralınan İntepe Gençlik ve İzcilik Kamp Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ait Güzelyalı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi birleştirilerek Güzelyalı köyünde Çanakkale Gençlik ve Sporcu Kampı adı altında yeniden inşa edilecek.


AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yeni bir tesis yapılması için çalışmalara başlanıldığını söyledi. 


Turan, “Merkeze bağlı Güzelyalı köyümüze yapılması planlanan, içerisinde 6 farklı binanın yer aldığı dev tesis için ihale aşamasına gelindi. Proje içerisinde çok amaçlı spor salonu, kamp eğitim merkezi, açık spor salonu, kayıkhane, sporcu soyunma birimi ve konaklama oteli yer almaktadır. Dev tesisin yaklaşık proje bedeli 80 Milyon TL. Çanakkalemize, köylerimize hız kesmeden projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Tesisimizin Güzelyalımıza ve Çanakkalemize hayırlı olmasını dileriz” açıklamasında bulundu.



Boğaz Gazetesi


Geri Dön