19 / 04 / 2024

Çanakkale Seramik'ten ‘Calacatta’ serisi!

 Çanakkale Seramik'ten ‘Calacatta’ serisi!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü ‘Calacatta’ mermerinin doğal dokusunu taşıdığı mekanlarda, sade ve seçkin bir atmosfer yaratıyor.



Dünyanın farklı bölgelerinden farklı mermer tipolojilerini ‘Marmoles Brillo’ koleksiyonunda buluşturan Çanakkale Seramik; Antik Roma zamanlarından beri kullanılan, İtalya’nın en beyaz mermerlerinin bulunduğu Carrara şehrine özgü mermerin dokusunu ‘Calacatta’ serisi ile mekanlara taşıyor.


‘Calacatta’ serisi, 30x90 cm rektifiyeli ve 7,5x15 cm boyutlarındaki modüler duvar karoları ile mekanlara sade ve estetik bir görünüm kazandırıyor. Aynı zamanda 30x60 cm ve 60x60 boyutlarında sunulan rektifiyeli ve rektifiyesiz düşük su emmeli yer karoları da, bu şıklığı tamamlayarak kusursuz bir tasarım sunuyor.


Serinin duvar ve yer karolarına uyumlu full dekorları, London bordür, süpürgelik ve köşe parçaları da, mekanlara görsel bir zenginlik katıyor. ‘Beyaz’ ve ‘krem’ seçenekleri ile hem nihai tüketicinin hem de mimarların beğenisine sunulan ‘Calacatta’ serisi, konut ve banyolara ayrıcalıklı bir hava katıyor.


Geri Dön