19 / 04 / 2024

Çanakkale Sosyal Konutlar Ulusal Mimari Proje Yarışması, 15 Mayıs'ta yapılacak!

Çanakkale Sosyal Konutlar Ulusal Mimari Proje Yarışması, 15 Mayıs'ta yapılacak!

Sosyal Konutlar Ulusal Mimari Proje Yarışması 15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete, ve aynı zamanda Çanakkale Belediyesi resmi web sitesi www.canakkale.bel.tr adresinde ilan edilecek



Çanakkale Belediyesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması çalışmaları kapsamında yarışma ekibi ikinci toplantı için bir araya geldi. 


Çanakkale'de Sosyal Konutlar Mevkii bölgesini kapsayan alanda gerçekleştirilecek kentsel yenileme çalışmaları çerçevesinde düzenlenecek olan Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın ilk toplantısı Çanakkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yanşma ekibi tarafından 14 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirildi. 


Yarışma hazırlıkları kapsamında ise ikinci toplantı 26 Nisan Cumartesi günü, danışman üyelerden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Jeofizik Mühendisi Doç. Dr. Aydın Büyüksaraç ve Sosyolog Doç. Dr. 

Cumhur Aslan, Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlisi Mimar Dr. Ferhat Hacıalibeyoğlu, Seçici Kurul Asil Üyelerden Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mimar-Şehir Plancısı Prof. Dr. Zekai Görgülü, İnşaat Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Zorbozan, Mimar Doç. 

Dr. Yasemen Say Özer, Çanakkale Onsekiz Mürt Üniversitesi Peyzaj Miman Prof. Dr. Abdullah Kelkit ve Mimar Prof. Dr. Ülkü Altınoluk, Seçici kurul yedek üyelerden Mimar Kerem Çınar, Çanakkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Özleyiş Çetin ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yarışma ekibinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Toplantıda, Yarışma Şartnamesine son şekli verilirken, Sosyal Konutlar Ulusal Mimari Proje Yarışması 15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete, trajı yüksek ulusal bir gazetede ve aynı zamanda Çanakkale Belediyesi resmi web sitesi www.canakkale.bel.tr adresinde ilan edilecektir. 

Çanakkale Gündem


Geri Dön