24 / 04 / 2024

Canan Business Ataşehir'de fırsatlar devam ediyor!

Canan Business Ataşehir'de fırsatlar devam ediyor!

Firma: Canan Yapı

Proje: Canan Business

Hem çalışıp hem de kaliteli zaman geçirebileceğiniz ferah home ofislerde çalışma hayatınızı kolaylaştırılacak her türlü detay titizlikle düşünüldü. Projede 112 home ofis istenildiğinde birleştiriliyor.





CANAN BUSİNESS AVANTAJLI FİYAT VE ÖDEMELERİNDEN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYINIZ



Canan Residence projesi ile inşaat sektörüne ses getiren  Canan Yapı  yeni bir projeye imza atıyor. Doğu Ataşehir merkezinde hayata geçirilen  Canan Business  İstanbul’ un yeni gözde bölgesi Ataşehir’ de, şehrin kalbinde, hayatla içiçe, modern ve ergonomik yapısıyla göz dolduran home ofisler ile çalışma hayatına dair bildiklerinizi unutturup size yepyeni ve benzersiz bir çalışma deneyimi yaşatmak üzere tasarlandı.

Hem çalışıp hem de kaliteli zaman geçirebileceğiniz ferah 1+1, 75 ve 78 metrekarelik ve 2+1, 111 ve 118 metrekarelik 112 adet istenildiğinde birleştirilebilen home ofislerde çalışma hayatınızı kolaylaştırılacak her türlü detay titizlikle düşünüldü. 


Proje merkezi konumu, mimarisi ve sosyal olanakların yanısıra Canan Business’ ın tamamında bulunan geniş balkonlarda açık hava, gökyüzü ve adalar manzarasını doyasıya yaşama fırsatı sunuyor.


Web Adresi: www.cananbusiness.com


projeye sor



Geri Dön