26 / 04 / 2024

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...



Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, kızı Mihran için 10 milyon TL'lik yatırım yaptı. Erkin, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı. 

Takvim Gazetesi köşe yazarı Ufuk Özcan, bugünkü köşesinde Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in kızı Mihran için Çekmeköy'den 4 ev satın almasını kaleme aldı.

İşte Ufuk Özcan'ın 'Caner Erkin'den Kızı Mihran için 10 milyonluk yatırım başlıklı yazısı...

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 2017 yılında oyuncu Şükran Ovalı ile dünyaevine girmiş ve bu evlilikten Mihran Ela isminde bir kız çocukları olmuştu. Bir zamanlar lüks hayatı ile gündeme gelen milli futbolcu, magazin sayfalarından düşmezken Şükran Ovalı ile evlendikten sonra magazinden uzak ve kariyerinde çıkışa geçmişti. Futbol hayatının yanında daha önceleri otel ve değişik iş kollarında yatırımlar yapan Erkin, bu kez yatırımlarını 2 yaşındaki kızı Mihran Ela için yapmış.

Caner, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'de bulunan projesinden tanesini 2.5 milyon liradan, 4 daire satın almış. 10 milyon lira verip daireleri alan Erkin ile Ovalı çifti, bu daireleri kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak düşünmüşler.

Özcan Deniz Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı!

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!


Geri Dön