26 / 04 / 2024

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY

Proje: Cubes Ankara

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?



26 ve 32 katlı iki blok olarak planlanan projede tasarlanan 1+1, 2+1 ve 2,5 daireler isteğe bağlı olarak 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak genişletilebiliyor. Projede, 2 bin kişilik gösteri merkezi, sanat akademisi, galeri, fuaye alanı, kafe ve restoranlar olacak.    

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY ve Lejant Proje’nin bir araya gelmesiyle oluşan NDL Yapı tarafından Çukurambar’da hayata geçirilen  Cubes Ankara  projesi toplam 420 konuttan oluşuyor. 

20 dönümlük arazide yükselen Cubes  Ankara  projesi Ankara Çankaya Çukurambar'da inşa ediliyor. Projede sosyal olanaklara da yer veriliyor. 

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!
Dairelerin 2020 yılında teslim edileceği Cubes Ankara projesi konut ve ofislerden oluşuyor. Çankaya Cubes Ankara projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için planlandı.  

​Cubes Ankara güncel fiyatlar!

Cubes Ankara’da fiyatlar 295 bin liradan başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Cubes Ankara Evleri'nde; yoga house, spor alanları, çocuk oyun alanları, sonsuzluk havuzu, otopark, konser, sinema, tiyatro, konferans alanları olanakları sunuluyor.    ​​​​​​


Adres: Çukurambar Mah. 1424 Cad. No:6 Çankaya/ Ankara   

Tel: 444 22 87   
Web: http://www.cubesankara.com.tr
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön