20 / 04 / 2024

çankaya Trend Residence'ta 300 bin TL'ye! Martta teslim!

çankaya Trend Residence'ta 300 bin TL'ye! Martta teslim!

çankaya Trend Residence'ta 300 bin TL'ye satılan 1+1'ler isteğe bağlı olarak 2+1 şekline de dönüştürülebiliyor. Projede yüzde 50 peşinatla 12 ay sıfır faiz ile ödeme imkanı sunuluyor



çankaya Trend Residence, Göğüş Yapı A.şž tarafından  Ankara  çankaya'da hayata geçirildi. Trend Residence çankaya 7 yıldızlı otel konforu ve ev sahiplerine Classplus adını verdiği hizmet anlayışıyla ev sahiplerine konforun yanında bir yaşam biçimi de sunuyor. Classplus hizmet paketinin içinde kuru temizleme hizmetinden tatil danışmanlığına, sigorta hizmetlerinden araç kiralamaya kadar çok sayıda hizmet yer alıyor. Böylece ev sahipleri Trend Residence çankaya'nın keyfini çıkarıyor, yorucu detaylarla ilgilenmek zorunda kalmıyorlar.

Trend Residence çankaya, 70 metrekarelik 1+1, 140 metrekarelik 2+1, çift katlı konutlardan oluşuyor. Fiyatların  300 bin TL ile 650 bin TL arasında değiştiği projede bankalarla olan anlaşmalar sayesinde uygun ödeme koşulları sağlanıyor. Ayrıca firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 12 ay sıfır faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.

Trend Residence çankaya, Meclis'e 7 dakika, Atakule'ye 2 dakika, Kızılay'a ve Bakanlık binalarına 8 dakika, AşžTİ'ye 12 dakika, havaalanına 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Ankara'nın en seçkin konut projelerinden biri olan Trend Residence çankaya, 1 milyon metrekarelik yeşil alanın hemen yanı başında 1500 metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Trend Residence çankaya'nın sosyal alanında; panoramik camlı kışın kapalı, yazın açık yüzme havuzu, sauna, özel tasarımlı Türk hamamı, fitness salonu, bilardo salonları, kapalı garaj ve ADSL internet hizmeti bulunuyor. Projenin   tam donanımlı su deposu ve jeneratörü  sayesinde su ve elektrik hiç kesilmiyor. Bahçıvan hizmeti sayesinde peyzaj mimarisi yaz-kış hiç bozulmadan devam ediyor.

Tüm konutların ankastre beyaz eşyalı şekilde Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

www.trendcankaya.com
[email protected]
0312 444 09 89

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön